GÜNDEM

Mehmet Akif Alakurt'a Sıla darbesi! Rol arkadaşı bir bir ifşa etti

Usta oyuncu Zeynep Eronat, daha önce Sıla dizisinde beraber rol aldığı ve şu sıralar Türk kadınlarına yönelik açıklamaları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mehmet Akif Alakurt hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

Mehmet Akif Alakurt'a Sıla darbesi! Rol arkadaşı bir bir ifşa etti

Türk kadınlarına yönelik sözleri nedeniyle tepkileri üzerine çeken eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt hakkında skandal bir iddia daha ortaya atıldı. Alakurt'un 2006 yılında başrolünde yer aldığı Sıla dizisindeki rol arkadaşı Zeynep Eronat, ünlü oyuncunun sette bir kadını daha darp ettiğini açıkladı.

Eronat, Alakurt için, "Uzun zamandır çalışmıyor. Gündem olmaya çalışıyor. Zamanında dizide olan kostümcü kızcağıza gömleği ütülü değil ve ayakkabısı tozlu diye darbetmişti. Sadece o kızcağızı değil, onun yüzünden ekip değişikliği oldu. O dönem kadınlar tarafından çok popülerdi, kaldıramdı diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Usta oyuncu "Size karşı bir şeyi oldu mu?" sorusuna ise şu sözlerle yanıt verdi;

"Bana karşı bir şey olmadı. Sıkıysa olsun. Bir kere olur gibi oldu, ağzının payını verdim. O dönem yapım ekibi de çok sıkıntıya düştü. Ben artık büyümüştür biraz daha farklı bakıyordur hayata diye düşünmüştüm ama şaşırtmadı beni".

Eronat'ın bu açıklamalarına Mehmet Akif Alakurt'tan da yanıt gecikmedi.

Hakkındaki iddiaları sosyal medya hesabında yayınlayan Alakurt, "İlk olarak yalanı size yakıştıramadım Zeynep Hanım. İkincisi ne ara yaptım da ağzımın payını verdiniz ben de öğreneyim." dedi.

Mehmet Akif Alakurt'a Sıla darbesi! Rol arkadaşı bir bir ifşa etti - Sayfa 3

Ne Olmuştu?

Mehmet Akif Alakurt, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve bende öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir." şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Alakurt, gelen tepkilerin ardından bir skandal açıklamaya daha imza atmış, kendisine haklı olduğunu söyleyen bir takipçisinin mesajını paylaşarak, "10 yaşından beri kızların üstündeyim arkadaşım ciğerlerini biliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra "Düşünmeniz gereken şey, benim düşüncelerim bu insanlar için neden bu kadar önemli? Bir düşünün" ve "Tamam ulan hepiniz hayatın her alanında etik yaşayan, namusuna düşkün, hak yemeyen, eline kız eli değmemiş, kızlarımızında eli erkek eline değmemiş 10 numara insanlarsınız, ben değilim" diyerek kendisini savunmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar