DİZİ DÜNYASI

Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin yayın tarihi belli oldu

Kanal D’nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin yayın tarihi belli oldu

Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmed’i canlandıracağı Mehmed: Bir Cihan Fatihi ile ilgili her geçen gün ‘ne zaman başlayacağı’ ile ilgili sorular artmaktadır. Daha önce Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı dizileriyle büyük bir hayran kitlesi olan Kenan İmirzalıoğlu ilk defa tarihi bir dizide rol alacak. Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmed’i canlandıracağı ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisi büyük bir ilgi ve heyecanla bekleniyor.

Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin duyurusu ile birlikte Kenan İmirzalıoğlu’nun parmağında Osmanlı tuğralı yüzüğü görenler dizinin ‘ne zaman başlayacağı’ ile ilgili büyük bir merak içine girdiler. Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi o kadar çok merak edildi ki, duyuru yapıldığı günden beri en çok konuşulan diziler arasında ilk sıralara yükseldi.

Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’un fethine kadar olan süreci anlatan Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin yapımcılığını, Fetih 1453 filminin ve Vatanım Sensin dizisinin yapımcısı 03 Medya üstleniyor. 

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de!

Dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Kanal D’nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosunda ise usta isimler yer almaktadır. Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosu şöyle;Kenan İmirzalıoğlu (Fatih Sultan Mehmed), Çetin Tekindor (Çandarlı Halil Paşa), Metin Akpınar (Akşemsettin), Selin Demiratar (Hatice), Altan Erkekli (Mimar Muslihiddin), Seda Bakan (Çiçek Hatun), Gürkan Uygun (Delibaş), Funda Eryiğit, Ertan Saban (Bizans İmparatoru Konstantin), Toprak Sağlam (Theodora), Serkan Keskin, Burak Tamdoğan.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar