DİZİ DÜNYASI

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde maaş krizi iddiası

Kanal D'nin yeni dizisi “Mehmed – Bir Cihan Fatihi” ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde maaş krizi iddiası

Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan tarih dizisi “Mehmed – Bir Cihan Fatihi” ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Gazete Müstehak'ın iddiasına göre yapımını O3 Medya'nın üstlendiği ve çekimleri 8 aydır devam eden "Mehmed" dizisinin çekimleri "ödemelerin yapılmaması" nedeniyle set işçileri tarafından durduruldu.

Öte yandan Birsen Altuntaş, “Mehmed setinde bugün bir yanlış anlama nedeniyle ödeme yapılacağı söylentisi yayılmış. Ardından ödeme yapılmayınca bir saat süren iş durdurma eylemi yapılmış, bu sırada sendikayla konuşanlar olmuş ama hemen dizinin yapımcısının ekiple konuşup krizi çözdüğü konuşuluyor” ifadeleriyle konuyla ilgili başka bir iddiayı gündeme getirdi.

YAPIMCIDAN JET YALANLAMA

Dizinin yapım firması ise ilgili iddiaları yalanladı. O3 Medya'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yayınımıza günler kala dizi setimizle ilgili yansıtılmaya çalışılan olumsuz haberler asılsızdır" ifadeleri kullanıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra birçok ünlü isim yer alıyor.

Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor, Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde izleyici ile buluşacak.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar