TV HABER

Medya Mahallesi tarihe gömüldü!

CNN Türk yönetimi aldığı son karar ile Medya Mahallesi programını resmen tarihe gömmüş oldu.

Medya Mahallesi tarihe gömüldü!
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER) - CNN Türk'te en çok izlenen programlardan biri olan Medya Mahallesi resmen tarihe gömüldü.

BEKİ AYŞENUR ARSLAN'I DENETLEMEK İÇİN ATANDI

Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu ve her gün medyadan bir konuk ağırladığı program muhalif yayın çizgisi yüzünden eleştirilince programa Demirören'in medya grubunun başına getirilen ancak medya grubu kurulamayınca işsiz kalan Akif Beki "atanmıştı".

PROGRAM HERGÜN EKRAN KAVGASINA DÖNMÜŞTÜ

Program bir süre Akif Beki'nin Ayşenur Arslan'ı denetleme ve gündemi ve manşetleri yorumlamak yerine iki ismin gerilimli ekran kavgaları üzerinden gitmiş, ancak Ayşenur Arslan'ın Akif Beki'nin yönetim tarafından görevlendildiğini söylediği röportajın ardından ipler kopmuştu.

RÖPORTAJ ÜZERİNE İPLER KOPTU

CNN Türk yönetimi Akif Beki'nin programa bir hafta boyunca katılmaması üzerine Ayşenur Arslan ile ipleri koparmış ve Medya Mahallesi'ni bitirmişti.

BEKİ'YE YENİ PARTNER ASLI AYDINTAŞBAŞ

Bir süredir Akif Beki'nin kanalda yeni bir partner ile ekrana çıkacağı ve Medya Mahallesi'nin devam edeceği konuşuluyordu. Ardından Beki'nin partnerinin Aslı Aydıntaşbaş olacağı ortaya çıktı.

AYNI SAAT VE AYNI FORMATTA AMA

Ancak bugün dönmeye başlayan tanıtım videosu Beki ile Aydıntaşbaş'ın programının isminin Medya Mahallesi olmayacağını ortaya çıkardı.

İkilinin progamının ismi Karşı Gündem olarak belirlendi. İkili aynı saat ve aynı formatta, hafta içi her gün saat 11:00'de yayınlanacak olan programı Karşı Gündem adıyla sunacaklar.

Böylece CNN Türk yönetimi Medya Mahallesi progrmaını resmen tarihe gömmüş oldu.
ÇOK OKUNANLAR