TV HABER

MasterChef yarışmacısı Survivor 2019'da mı yarışacak? Acun'dan sürpriz paylaşım

MasterChef yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken isim Acun ılıcalı tarafından Survivor 2019 kadrosuna dahil edildi. Ilıcalı o ismi resmen açıklamadı ancak sosyal medya hesabındanpaylaştığı video ile sinyali vermiş oldu.

MasterChef yarışmacısı Survivor 2019'da mı yarışacak? Acun'dan sürpriz paylaşım

TV8'in kanalının sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2019 ile ilgili sürpriz bir paylaşımda bulundu.

Acun Ilıcalı, Survivor seçmelerinde olduğu gözüken MasterChef Türkiye yarışmacılarından Hakan Kanık'ın bir fotoğrafını paylaştı. Kanık'ın2019 Survivor'da yarışmacı olarak yer alacağı iddia edildi.

Hakan Kanık kimdir?

HAKAN KANIK KÄ°MDÄ°R?

 İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim. Kendisinin yapacağı eti beğenmeyecek kimse yok denilebilecek kadar iddiasını sürdürmektedir. Asıl mesleği ise komidir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar