TV HABER

MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyon kim oldu?

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasını kazanan isim belli oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyon kim oldu?

MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu! TV8 ekranlarında dün akşam canlı olarak yayınlanan MasterChef Türkiye finalinde Uğur ve Kerem arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı ve 2018 MasterChef birinicisi belli oldu. Peki MasterChef Türkiye şampiyonu Uğur mu yoksa Kerem mi oldu?

MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşandı. Haftalarca büyük bir mücadele veren ve finale kalmayı başaran Kerem ve Uğur, MasterChef'te şampiyon olmak için varını yoğunu ortaya koydu.

Büyük ödül ne kadar?

MasterChef Türkiye'de bu akşam final heyecanı yaşandı. Uğur ve Kerem'in final etabında karşı karşıya geldiği yarışmayı kazanan yarışmacı 100 Bin TL'lik ödülün sahibi oldu...

MasterChef Türkiye şampiyonu kim oldu?

Kerem ve Uğur'un finale kaldığı MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu. Sevilen yarışmada büyük bir heyecana sahne olan şampiyonluğu Uğur kazandı...

MUHTEŞEM ÖDÜLLER

MasterChef Türkiye şampiyonu Uğur, 100 bin liralık para ödüle ve Dubai’de iş imkanına sahip oldu. İkinci Kerem için ise başarılı jüri üyesi Somer Sivrioğlu, "Yarışmanın ikincisini kendi restoranımda çalışmak için davet etmek istiyorum" dedi. Yani yarışmanın iki finaliste de Dubai ve Avustralya'da iş imkanı tanınacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar