GÜNDEM

Masterchef Murat 'Acun' diye bağırıyor işte ilk ifadesi

Sosyal medyada infial yaratan papağanın son durumuna ilişkin yeni bilgiler gelirken Masterchef Murat Özdemir'in gözaltında sürekli başını kaldırıp 'Acun' diye bağırdığı öğrenildi.

Masterchef Murat 'Acun' diye bağırıyor işte ilk ifadesi

Evinde papağana işkence yapıp bunu instagramdan yayınlayan Murat Özdemir ile ilgili yeni gelişmeler var. Murat Özdemir'in savcılık ifadesi ortaya çıkarken emniyette de garip davranışlar sergilediği öğrenildi. İşkence gören papağandan da yeni haberler var. İşte Murat Özdemir'le ilgili bugün yaşanan yeni gelişmeler:

Murat Özdemir dün gece Masterchef programının yayınlandığı saatlerde instagramda papağanına işkence etmeye başlamıştı. Bu görüntüleri instagram hesabına koyan Murat'ın alkollü olduğu düşünülmüştü. Bu sabah adliyeye sevkedilen Murat Özdemir de bu gerekçenin ardına sığındı.

ADLİYEDEKİ İFADESİ

 Murat Özdemir hakim önünde verdiği ifadesinde şunları söyledi: - "Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, Daha sonra toparlanamadım. Dün akşam da alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum."

SABAHA KADAR ACUN DİYE BAĞIRMIŞ

Murat Özdemir gözaltına alındıktan sonra emniyete giren gazeteci Ömür Gedik 2. sayfa programında tanık olduğu manzarayı şöyle anlattı: "Sürekli yukarı bakarak 'Acun, Acun' diye bağırıyor. Acun'un tehlike altında olduğunu düşünüyorum."

 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar