TV HABER

Maskeyle canlı yayına katıldı itirafları Nur Viral'i hüngür hüngür ağlattı

Beyaz TV'deki Hayatta Her Şey Var programına katılan maskeli kadının anlattığı töre hikayesi sunucu Nur Viral'i gözyaşlarına boğdu.

Maskeyle canlı yayına katıldı itirafları Nur Viral'i hüngür hüngür ağlattı

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı 'Hayatta Her Şey Var' programında kan donduran bir töre hikayesi gündeme geldi. Yüzünde maskeyle canlı yayına katılan ve ilk kocasını Van depreminde kaybettiğini söyleyen bir kadın, ikinci evliliğinde başına gelenleri anlatınca Nur Viral ve stüdyodakiler gözyaşlarına boğuldu.

31 yaşındaki kadın, ilk kocası depremde hayatını kaybedince kocasının ailesi tarafından zorla kayınbiraderiyle evlendirilmek istendiğini dile getirdi. Fakat kendisinin bu evliliği kabul etmediğini ve oradan kaçarak ailesinin yanına döndüğünü söyledi. 4 yıl sonra da başka bir adamla tanışıp nikah kıydığını anlatan genç kadının bu evlilikten sonra ise hayatı altüst oldu. Evliliğinin ilk yılı dolmadan kayınvalidesinin çocuk istediğini belirten kadın, ardından şunları dile getirdi;

Çocuğum olmuyordu. İki defa tüp bebek tedavisi denedim ama başarılı olmadı. Ben de ameliyat oldum. Ameliyatın ardından doktorlar bana geçmişte verem hastalığı geçirdiğimi ve rahmimin zarar gördüğünü söylediler. O zaman bir daha çocuğumun olmayacağını anladım. Ama bunu kocama ve ailesine anlatamadım.

5-6 yıldır evliyim ve uzun zamandır çocuğumun olmadığını gören ailesi beni dışlamaya, horlamaya, aşağılamaya başladılar. Evlendiğimden beri bana hep 'dul' diye hitap ettiler. Şimdi de kocamı benden ayırıp başka bir kadınla evlendirmek istiyorlar.

Maskeyle canlı yayına katıldı itirafları Nur Viral'i hüngür hüngür ağlattı

Geçirdiğim ameliyat sonrasında doktor bana, ‘Senin ailende verem olan var mı?’ diye sordu. Ben verem olmuşum ve veremi atlatmışım. Ama haberim olmamış. Bu da rahmime epey zarar vermiş. Bunu bir tek annem ve kız kardeşim biliyor. Başka kimseye söyleyemedim. Tüp bebek de olmuyormuş. Gittiğim doktorlar da yüklü miktarda para istiyorlar

Maskeyle canlı yayına katıldı itirafları Nur Viral'i hüngür hüngür ağlattı
"KOCAMIN CEBİNDE MUSKA BULDUM"

Kocam bana baktığında 'Sen yüzüme kara yılan gibi gözüküyorsun’ derdi. İlerleyen zamanlarda kocamın cebinde bir muska buldum. Meğerse eşime benden ayrılması için büyü yapmışlar.

Ben ilk kocamı depremde kaybettiğimde bir daha kimseyle evlenenem derken bu adam karşıma çıktı. Ve ben onun kokusu olmadan artık yaşayamam. Eşimi çok seviyorum. Tek isteğim anne olmak. Bu yüzden sizlerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum.
Buraya katıldığımı da eşim, annem ve kız kardeşim biliyor. Babam kalp hastası. Herkese söyleyemedim. Ben töre çocuğuyum. O yüzden yüzümü kapatarak çıktım buraya.

Maskeyle canlı yayına katıldı itirafları Nur Viral'i hüngür hüngür ağlattı

Genç kadının bu itiraflarının ardından Nur Viral gözyaşlarına boğuldu. Selin Karacehennem ise "Eğer çocuğun olmuyorsa ve eşin kalkıp annesinin sözünü dinleyip senden boşanıyorsa o da annesi kadar suçludur” yorumunda bulundu.

Ardından Viral, 31 yaşındaki kadına sonuna kadar yardımcı olacağını söyledi ve canlı yayında bir doktorla konuşturdu. Doktor ise genç kadına tüp bebek tedavisi uygulanabileceğini dile gitirdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar