REKLAM

Makro İnşaat konkurunu kazanan Moremedia oldu

Bahçetepe İstanbul projesinin tüm mecralardaki planlama ve satınalmalarını yapacak ajans Moremedia oldu.

Makro İnşaat konkurunu kazanan Moremedia oldu
GAZETECİLER.COM - Başakşehir'in en önemli projelerinden Bahçetepe İstanbul'un lansman kampanyasının medya planlama ve satınalması için yapılan ve 5 ajansın katıldığı konkur sonuçlandı. Bahçetepe İstanbul projesinin tüm mecralardaki planlama ve satınalmalarını yapacak ajans Moremedia oldu.

TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Makro İnşaat &Akyapı Ortak Girişimi'nin İstanbul Başakşehir'de hayata geçireceği Bahçetepe İstanbul projesi sektörde bir ilke imza atıyor. Ön satışın bu ay içerisinde başlayacağı Bahçetepe İstanbul'dan daire alanlara projenin yanı başında bulunan yaklaşık 127.000 metrekarelik komşu parselden ortalama 40 metrekare büyüklüğünde hobi bahçesi kullanım hakkı 99 yıllığına ücretsiz olarak veriliyor.

Bahçetepe İstanbul'da, 16 blokta 1.476 konutun yer aldığını söyleyen Makro & Akyapı Ortak Girişimi Pazarlama ve Satış Koordinatörü ÜmitBozdoğan, projede sunulan konseptle sektörde önemli bir boşluğu doldurduklarını, sadece bahçe sahibi olmak için villa satın almak zorunda kalanlar için Bahçetepe İstanbul'un çok önemli bir alternatif olduğunu belirtti. İstanbul'daki arazi maliyetlerinin çok yüksek olduğuna değinen Bozdoğan, böylesine bir projenin tekrarının çok zor olduğunu ifade etti. Projenin Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluştuğunu açıklayan Bozdoğan, Bahçetepe İstanbul'un Aile Bağları bölümünden 2+1 Plus, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alanlara hobi bahçelerinin ücretsiz kullanım hakkının verileceğini belirtti.

Bozdoğan, "Konut sahiplerinin kullanımına sunulan özel hobi bahçelerinin her biri çitlerle çevrili olacak ve içerisinde özel olarak tasarlanmış masif ahşap kompakt bağ evleri bulunacak" dedi

Moremedia Yönetici Ortağı Özge Akay "Bahçetepe İstanbul'un Başakşehir'de hayata geçireceği bu proje, hobi bahçeleri konseptiyle benzeri olmayan bir nitelik taşımakta. Projenin bu benzersiz özelliklerinin hedef kitleye etkin şekilde duyurulması ve satış hedeflerinin kısa zamanda yerine getirilmesi adına, çok mecraları, hedef kitlemizle 360 derece temas sağlayabileceğimiz bir iletişim planlaması yapıyoruz" dedi.

ÇOK OKUNANLAR