MEDYA KÖŞESİ

Mahmut Övür'den Hıncal Uluç'a Küçükkaya cevabı

Sabah gazetesinin yaptığı İsmail Küçükkaya haberini eleştiren Hıncal Uluç'a haberin sahibi ve gazetenin diğer yazarı Mahmut Övür'den cevap geldi.

Mahmut Övür'den Hıncal Uluç'a Küçükkaya cevabı

Sabah gazetesinden Mahmut Övür, İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayın öncesi bir otelde görüştüğü haberini yayınlamış, gazetenin yazarı Hıncal Uluç'tan da bu habere eleştiri gelmişti.

Hıncal Uluç yazısında Mahmut Övür'e "Bunca yıllık gazeteci (Ki beş yılı Genel Yayın Müdürlüğüdür) bunca yıldır en çok izlenen haber bültenlerinden birinin sunucusu, yani o otelin yanında oturan boyacının bile tanıdığı biri olarak, bu işi gazeteci kaynayan yerde “Gizleyeceğini sanarak” yapacak kadar gerzek mi, meslektaşımız, Sevgili Mahmut?" diye sormuştu. 


Mahmut Övür, bugün Hıncal Uluç'a cevap verdi. 

"Ağabey dediğim Hıncal Uluç'un bu görüşmeyi ve Küçükkaya'nın söylediklerini gerçek kabul edip, diğer yazılanları görmezden gelmesini, durumu hiç sorgulamadan hatta Binali Yıldırım'ın söylediklerini dikkate almadan savunmasını doğrusu aklım almadı. Bu bir gazetecilik refleksi değil" ifadelerini kullanan Mahmut Övür, Mahir Ünal'ın ve Binali Yıldırım'ın açıklamalarını hatırlattı. 

Övür, Uluç'un "Bu ülkede herkes istediğine, tuttuğu tarafa göre inanıyor hale gelmiş"  tespitine katılırken İsmail Küçükkaya'nın da bu dalganın esiri olduğunu belirtti. 

Mahmut Övür "Burada ciddi bir ahlaki sorun var ve bunun ortaya çıkartılması haberdir" ifadesiyle haberinin arkasında durdu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar