GÜNDEM

Mahkeme İbrahim Kutluay'ı haklı buldu

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın nafaka davasında mahkeme kararını verdi. Ödeme yapmadığı gerekçesiyle icra takibi başlatılan İbrahim Kutluay, 20 bin liralık ödemeyi yapmayacak.

Mahkeme İbrahim Kutluay'ı haklı buldu

İstanbul Aile Mahkemesi'nde 4 Mart'ta anlaşmalı olarak boşanan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, bu kez çocukların nafakası için karşı karşıya gelmişti. Boşanmaları kesinleşen İbrahim Kutluay, Demet Şener'e 3 milyon TL, iki çocuğuna da aylık 16 bin 250'şer TL nafaka ödeyecekti.

DEMET ŞENER İCRAYA VERDİ
İbrahim Kutluay'ın iki çocuğu için ödemesi gereken nisan ayı nafakası 32 bin 500 TL'nin ödenmediğini iddia eden Demet Şener icra takibi başlatmış, aile mahkemesinden de uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. İbrahim Kutluay da nafaka borcunun bulunmadığını belirterek, Şener'in hukuka aykırı ve kötü niyetli olarak başlattığı icra takibinin durdurulması için mahkemeye başvurmuştu.

KUTLUAY'DAN İCRA TAKİBİNİ DURDURUN İTİRAZI
İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla başvuran Kutluay, ödediği tutarların banka dekontlarını basınla paylaştı. Kutluay dilekçesinde, yargılama sürecinde ve boşanma kararı kesinleştikten sonra üzerine düşen nafaka ödemelerini düzenli ödediğini söyledi. Nafakaları ödemesine rağmen eski eşi Demet Şener'in haksız ve kötü niyetli icra takibi başlattığını belirten Kutluay, 1 Nisan'da çocukların okul aidatını ödediğini, kalan tutarı da Demet Şener'in hesabına 18 Nisan'da gönderdiğini belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar