GÜNDEM

Mahir Ünal Ekrem Dumanlı'nın videosu için bakın ne dedi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Millet İttifakı'na oy isteyen FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'nın video paylaşımına değindi.

Mahir Ünal Ekrem Dumanlı'nın videosu için bakın ne dedi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Millet İttifakı'na oy isteyen FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'nın video paylaşımına değinerek, "Biz bu mücadeleyi niye veriyoruz? 31 Mart'ta PKK'yı sevindirmeyeceğiz, FETÖ'yü sevindirmeyeceğiz, 31 Mart'ta Türkiye düşmanlarını sevindirmemek için Elbistan bu mücadeleyi veriyor." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Elbistan İlçe Seçim Bürosunu ziyaretinde konuştu. FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı'nın sosyal medyada paylaştığı videoya değinen Ünal, şunları söyledi:

"Şimdi bu FETÖ'cüler kafalarını çıkarmaya başladılar. Amerika'daki bu FETÖ'nün, affedersiniz köpeklerinden birisi dün bir video yayınladı. Ekrem Dumanlı denen alçak, dün yine Türkiye Cumhuriyeti devletini ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit eden açıklamalar yaptı. Bunlar o kadar terbiyesiz, o kadar utanmaz, o kadar alçak, o kadar hain, o kadar yüzsüz ki Türkiye'ye ve bu millete yaptıkları yetmiyormuş gibi çıkıp, 'Karanlık dönemin artık Türkiye'de bitmesi gerekiyor' diyor. Biz bu mücadeleyi niye veriyoruz? 31 Mart'ta PKK'yı sevindirmeyeceğiz, FETÖ'yü sevindirmeyeceğiz, 31 Mart'ta Türkiye düşmanlarını sevindirmemek için Elbistan bu mücadeleyi veriyor."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar