GÜNDEM

Mahallenin Muhtarları’nın Eczacı Bahadır’ı yoğun bakımda!

Mahallenin Muhtarları’nda, ‘Eczacı Bahadır’ karakteriyle hafızalarda yer eden oyuncu Alp Balkan’ın, yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Mahallenin Muhtarları’nın Eczacı Bahadır’ı yoğun bakımda!

B dönemin en çok izlenen efsane dizilerinden biri olan Mahallenin Muhtarları’nda, ‘Eczacı Bahadır’ karakteriyle hafızalarda yer eden oyuncu Alp Balkan’ın, yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Instagram adresinden oyuncunun bypass ameliyatı olduğunu duyurdu.

“DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”

47 yaşındaki oyuncunun, Mahallenin Muhtarları’nın Temel’i Erkan Can’la o yıllarda çekilmiş fotoğrafını paylaşan Onur Akay, “Herkese hayırlı bir Cuma günü dilerim. Yıllar önce benim de rol aldığım, nostaljinin tozlu raflarında yerini alan efsane dizi Mahallenin Muhtarları’nda, 10 sene ‘Eczacı Bahadır’ karakterine hayat veren oyuncu arkadaşımız Alp Balkan’ı mutlaka hatırlayacaksınız... Bypass ameliyatı geçiren Alp, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde yatıyor. Mahallenin yakışıklı eczacısı Alp'in dualarımıza ihtiyacı var. Aynı zamanda müzisyen olan arkadaşımız, Bülent Ersoy’dan Tarkan’a kadar çok sayıda sanatçıya da vokal yapmıştır. Bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerini kullanarak, oyuncunun ameliyata girmeden önce çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar