GÜNDEM

Magazinkolik 10 yaşında

Türkiye'nin önde gelen magazin sitelerinden Magazinkolik 10 yaşına girdi. Yıldönümünü de 10 yıla damga vuranlar ödül töreni ile kutladı.

Magazinkolik 10 yaşında

Türkiye'nin önde gelen magazin internet sitelerinden Magazinkolik'in, Sahne İstanbul'da gerçekleşen 10 Yıla Damga Vuranlar ödül töreninde Türkiye'nin önde gelen 10 sanatçısına ve iş dünyasından 8 isime ödülleri verildi.

BVS grup bünyesindeki Sahne İstanbul'da gerçekleşen törenin sunuculuklarını Seray Sever ve Okan Karacan yaptı.

Gecede açılış konuşmasını yapan Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, "29 yıllık gazetecilik hayatımdan sonra tek arzum bir internet sitesi sahibi olmaktı. Zaman göz açıp kapayana kadar geçti ve bakın 10. yılımıza geldik bile"
dedi.

Sanatçılar ve konukların kırmızı halıdan geçerek katıldıkları muhteşem gecenin "10.Yıla Damga Vuranlar" bölümünde Ahmet Selçuk İlkan, Asena, Demet Akbağ, Deniz Seki, Esra Erol, Ferhat Göçer, Hande Yener, Müjdat Gezen ve Orhan Gencebay ödüllendirildi.

Kurumsal Ödül alanında ise; Bayram Yıldız, Dilşad Atus, Hasan Dere, Aydoğan Süer, Hayyam Garipoğlu, Mehmet Dalmaz, Yeliz Ergin ve Özgür Altuntasoğlu da ödül sahibi oldular.

Deniz Seki, Hande Yener ve Ferhat Göçer'in birer şarkılarını seslendirdikleri gecede 10. Yıl pastası, sitenin genel yayın yönetmeni Nurcan Sabur ve sanatçılar tarafından kesildi.

Görkemli geceye katılanlar arasında Aysun Kaya, Nuri Alço, Nur Ertürk, Ekin, Ali Rıza Binboğa, Selçuk Ural, Nil Burak, Ömür Gedik, Jale Parıltı, Dora Ercan, Orhan Kural, Gürsel Tekin, Esin Yağmurdereli, Zeliha Sunal, Salih Keçeci, Özlem Ağırman, Şair Hamit Kaya, Ekrem Arpak, Bahar Gelir, Hacer Tülü, Sami Aksu, Ayhan Aşan, Zühre Dalmaz, Serap Yenice, Hayfi, Nilüfer Kurt, Hayko ve oğlu Alex, Bertan - Ceyda Üstükarlı, ilk göze çarpanlar oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar