GÜNDEM

Ülkehaber internet medyasında iddialı

Yeni kurulan ullkehaber.com portalinin Genel Yayın Yönetmeni hangi deneyiml isim oldu?

Ülkehaber internet medyasında iddialı
Haber7.com’da 5 yıldır Sorumlu Ekonomi Editörlüğü görevini yürüten ödüllü gazeteci Hakan Göksel, yeni kurulan ullkehaber.com portalinin Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Kanal 7 Grubu bünyesinde haber portalı Haber7.com’da 5 yıldır Sorumlu Ekonomi Editörlüğü görevini yürüten, internet medyasının ödüllü gazetecisi Hakan Göksel, aynı medya grubunda yayın hayatına başlayan üllkehaber.com isimli haber sitesinin Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi.

Yeni haber portalı ulkehaber.com için “Size anlatacaklarımız var” diyen Hakan Göksel, çok sesli ve katılımcı yayın anlayışını eğitici bir misyonla harmanlayarak, internet bilincini geliştirmeye katkı sağlayacaklarını belirtiyor. Hakan Göksel ayrıca, cevap hakkına her koşulda saygı duyarak, önyargısız ve doğruların peşinde bir habercilik yapmayı amaçladıklarını ifade ediyor.

HAKAN GÖKSEL KİMDİR?

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden 2002 yılıında mezun olan aynı üniversitede yüksek lisans yapan Hakan Göksel, Aydın Doğan Vakfı 13. Genç İletişimciler Yarışmasında Strateji Dalı’nda birincilik ödülü sahibi oldu. Hakan Göksel daha sonra sırasıyla 2010 yılında Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Sektöre Katkı Ödülü, 2011 yılında Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) İnternet Kategorisi En İyi Haber Ödülü, Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) Sektöre Katkı Ödülü ve Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomi Basını Başarı Ödüllleri Röportaj Kategorisi ödülü, 2012 yılında Medya Etik Konseyi Medya Etik Ödülü ve 2013 yılında ise İstanbul İhracatçılar Birliği (İİB) Sektöre Katkı Ödülü’nü aldı...
ÇOK OKUNANLAR