TV HABER

Liverpool-Chelsea maçına saha atlayan YouTuber Deli Mi Ne? damga vurdu

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan maçın 14. dakikasında sahaya atlayan taraftarın Deli Mi Ne? YouTube kanalının sahibi Ali Abdüsselam Yılmaz olduğu anlaşıldı.

Liverpool-Chelsea maçına saha atlayan YouTuber Deli Mi Ne? damga vurdu

Liverpool ile Chelsea arasındaki dev mücadelenin 14. dakikasında sahaya taraftar girdi. Taraftarın saha dışına çıkarılmasının ardından mücadele kaldığı yerden devam etti. Sahaya giren taraftarın kimliği ortaya çıktı.

Dev maçın 14. dakikasında saha giren taraftarın Deli Mi Ne? YouTube kanalının sahibi Ali Abdüsselam Yılmaz olduğu anlaşıldı. Yılmaz daha önce Show TV'den kazandığı rekor tazminat ile gündeme gelmişti.

Deli Mi Ne?'ye sosyal medyada tepki yağarken, takipçileri Youtuber'ı protesto etmek için abonelikte çıktı. Ünlü Youtuber'ın abone sayısı kısa sürede 15 bin düştü. 

delimine

ALİ ABDÜSSELAM YILMAZ KİMDİR?

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Youtube fenomeni olarak sosyal medyada sıkı bir takipçi sayısına sahip olan Fester Abdü'nün gerçek ismi ve soyadı Ali Abdüsselam Yılmaz'dır. Tam net olmamakla birlikte bazı kaynaklardan erişilen bilgiye göre aslen Adana'lıdır. 1993 doğumludur ancak, doğum tarihi gün ve ay olarak bilinemediği için Burcu'na ulaşılamamıştır. Boyu 1.69 cm, kilosu ise 66'dır.

delimine

Bir dönem Survivor 2018 All Star yarışmasına katılacağı söylentileri ile gündeme gelsede bu gerçekleşmemiştir. Fenomen kimliğinin yanı sıra kano sporcusu olan Fester Abdü, okuduğu üniversitenin kano takımında bir çok yarışa katılmış ve büyük başarılara imza atmıştır. Ayrıca Türkiye Kano Milli takımı sporcusudur. Günümüzde yaşantısını Antalya'da sürdüren, Ali Abdüsselam Yılmaz'ın Youtube kanalı ise Deli Mi Ne?'dir. Türkiyenin En Çılgın YouTube Kanalı sloganı ile yayın hayatına devam etmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar