GÜNDEM

Lindsay Lohan'a Türk sevgili! Bakın o isim kim çıktı

Bir dönem Hollywood’un skandallar kraliçesi olarak tanınan son zamanlarda ise Yunan adası Mikonos'ta yaptığı yatırımlarda gündemde olan Lindsay Lohan'ın Murat Aslan ile birlikte aşk yaşıyor. Peki Murat Arslan kimdir? Daha önce kiminle evliydi?

Lindsay Lohan'a Türk sevgili! Bakın o isim kim çıktı

Yazar Metin Hara ile bir yıldır birlikte olan Adriana Lima'dan sonra bir dünya yıldızı daha gönlünü Türk erkeğine kaptırdı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre Mikonos'taki ada hayatını konu alan bir reality şov hazırlığında olan Lindsay Lohan, bir süredir yine adada tanıştığı Murat Aslan ile birlikte. Lindsay Lohan'ın bir hayranının açtığı Instagram hesabındaki samimi fotoğraflar ise ikili hakkındaki iddiaları güçlendirdi.

  • MİKONOS'TA TANIŞMIŞLAR

  • İşte Bülent Cankurt'un sürpriz aşkla ilgili kaleme aldığı o yazı...

    Önceki hafta sözüne güvendiğim bir arkadaşım; sekiz yıllık eşi Beyza Uyanoğlu'ndan geçen yıl boşanan Murat Aslan'ın, dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile flört ettiğini söyledi. Her yerde Türkiye'nin Suriyeli mültecilerle ilgili çalışmalarını öven, geçen yıl sık sık gelip Türkiye'deki kampları ziyaret eden Lindsay Lohan ile Murat Aslan'ın aşkı ne zaman başladı bilmiyorum ama fotoğraflardan çok mutlu oldukları belli. Bu arada arkadaşım çiftin Mikonos'ta tanıştığını söylemişti. Lohan'ın yeni reality şovunun çekimleri için Mikonos'ta olduğunu, aynı zamanda da tatil yaptığını öğrendim. Bu fotoğraflar iki gün önce Mikonos'ta çekildiğine göre, bu iddia da muhtemelen doğru. Bakalım bu aşk ne zaman dünya basınına düşecek...

  • YENİ BİR PROGRAMA BAŞLIYOR

    Öte yandan Yunan adası Mikonos'ta Lohan Beach House adıyla bir plaj açan Lindsay Lohan'ın, MTV'de yayınlanacak yeni bir reality şova başlayacağı konuşuluyor. Programda; sahibi olduğu plaj nedeniyle vaktinin büyük bölümünü Mikonos'ta geçiren güzel oyuncunun adadaki yaşamı ekrana gelecek. Ağustos'ta başlayacak çekimler öncesi plajda işleri çok sıkı tutan Lohan, önceki gün bir çalışanını, sosyal medya üzerinden kovmakla tehdit etmesiyle gündeme geldi.

    DENİZ AKKAYA İLE AŞK YAŞAMIŞTI

    Uludağ Kartanesi Otel’in sahibi Murat Aslan, Deniz Akkaya ile yaşadığı olaylı aşkla tanınmıştı. Deniz Akkaya 2005’te Murat Aslan’ın kendisini dövdüğünü ve kulağını sağır ettiğini söyleyerek dava açmıştı. Murat Aslan 1 yıl hapis almış bu da 9 bin TL para cezasına çevrilmişti.

    • NİKAH ŞAHİDİ ERDOĞAN'DI

    • Murat Aslan 2009 yılında Beyza Uyanoğlu ile Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de evlenmişti. Dönemin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın şahitlik yaptığı nikâhı İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıymıştı.

      • EVLİLİĞİ 8 YIL SÜRDÜ

      • 2009'da Four Seasons Hotel'de evlenen Murat-Beyza Arslan çifti, haziranda tek celsede boşanmıştı. 8 yıl Murat Arslan ile evli Beyza Uyanoğlu, "Murat Bey’le yaklaşık bir buçuk yıldır evliliğimizle ilgili sıkıntılar yaşıyorduk. İkimiz de zor zamanları atlatmak için çok çabaladık. Hatta araya aile büyüklerimiz girdi barıştırmaya çalıştılar, barıştık da... Ancak yine olmadı. Fikir ayrılıkları yüzünden zamanla sevgimiz de bitti. Dostane bir şekilde boşandık. Oğlumuz Muratcan için en iyisi buydu" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar