GÜNDEM

Levent Gültekin Nihat Genç'in iddialarına ne dedi?

Nedim Şener eleştirisi nedeniyle Nihat Genç'in hedefine oturan Levent Gültekin hakkındaki iddialara cevap verdi.

Levent Gültekin Nihat Genç'in iddialarına ne dedi?

GAZETECİLER.COM (ÖZEL) -Nihat Genç dünkü yazısında Nedim Şener'e destek olurken Levent Gültekin, Hayko Bağdat ve Erol Mütercimler'e sert eleştirilerde bulunmuştu. Genç bugün de Levent Gültekin'in kendisini arayarak telefonda küfürler ettiğini yazdı. 

Yazısında "Levent Gültekin denilen Türk Büyüğü beni aradı. Tabii ki ağzımın payını vermek için. Telefon konuşmasını şu veciz cümlelerle bitirdi: ‘.mına koduğumun çocuğu, .iktiğimin adamı…" ifadelerini kullanan Nihat Genç, Levent Gültekin'i adeta topa tuttu.

 Nihat Genç'in iddialarını Gazeteciler.com'a değerlendiren Levent Gültekin, olayın Genç'in iddia ettiği gibi gelişmediğini söyledi. 

LEVENT GÜLTEKİN OLAYI ŞÖYLE ANLATTI: 

KHK Mağdurlarıyla ilgili bir program için Hayko Bağdat'ın kendisini programına davet ettiğini ve kendisine programın başında Nedim Şener'in gözaltına alınan Cumhuriyet.com genel yayın yönetmeni Oğuz Güven'le ilgili tweetini sorduğunu anlatan Gültekin "memlekette kötü bir atmosfer var, herkes neyi eleştiriyorsa zamanla ona benziyor. Nedim'in yaptığı yanlıştı, bu tür konularda daha dikkatli olmamız lazım" ifadeleri kullandım" dedi.

Bu ifadeler üzerine Nihat Genç zehir zemberek bir yazı yazınca Levent Gültekin kendisini sitem etmek üzere aradığını söyledi.



Olayın bundan sonrasını Levent Gültekin'den dinleyelim:

Nihat Genç'i aradım, eski hukumuzdan dolayı sitem etmek üzere. Telefonu açtım, ben Levent Gültekin dedim.

"Abi insafsızlık yapmışsın bana" diye bir cümle ettim. 

Nihat Genç'in ilk cümlesi "insafınızın a.. k..." oldu. 

Bunun üzerine "yaa bir dakika, ben seni kavga için değil sitem etmek için aradım" dedim. 

"Bana insafsız diyemezsin lan, insafsızlığının bilmem neyini naparım" cevabıyla karşılaştım.

"Ya insafsız demek hakaret demek değil abi, sakin ol" dedim.

"Noldu şimdi abin mi oldum, insafsızlık bana küfür geliyor bana böyle bir laf kullanamazsın" dedi. 

Bunun üzerine konuşma devam ederken "bu daha başlangıç daha seninle hesaplaşmaya devam edeceğiz" deyince ben de "yürü git seni arayan da kabahat alçak herif" deyip telefonu kapattım. 

"ZERRE AHLAKI VARSA MESAJIMI PAYLAŞSIN"

Sonra bu kadar sert konuşmamdan pişman oldum ve "Ben seni sitem için aramıştım fakat şaşırdığım bir tepki gördüm senden. İnsanların değerleri olur ideolojileri değil. Kaba konuştuğum için kusura bakma, ama bu yaptığında ahlaka sığmıyor. Bundan sonra ne yazarsan yaz umrumda değil" diye bir mesaj attım.  Nihat Genç'te zerre kadar ahlak varsa attığım telefon mesajını paylaşsın. 

İktidar yandaşlarının uğraşmasını anlıyorum da muhalif kılıklı kimi yazarların benimle uğraşmasını anlamıyorum. Onları rahatsız edecek ne söylemiş olabilirim?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum