RATİNG

Kuzey Güney'in muhteşem hezimeti

Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl ve Pis Yedili dün gece çarpıştı, sonuç ne oldu? Dizi Doktoru Oya Doğan, Tv Habertürk'te yorumladı...

Kuzey Güney'in muhteşem hezimeti
GAZETECİLER.COM - Star TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl, Show TV'de yayınlanan Pis Yedili ve Kanal D'nin iddialı dizisi Kuzey Güney aynı kuşakta yarıştı.

SBT'nin verilerine göre bu üç diziden Muhteşem Yüzyıl, tüm kişilerde 10,82 reyting ve 28,34 share ile birincilik kürsüsünün sahibi oldu.

Pis Yedili dizisi ise Kuzey Güney'i akarte edip 6,49 reyting ve 17,11 share ile ikinci sıraya yerleşti.

Kuzey Güney dizisi ise iki rakibine yenilmesine karşın sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Dizi 5,77 reyting ve 17,07 share ile 4. sıradaki koltuğa oturdu.

Muhteşem Yüzyıl'ın özet bölümü dahi Kuzey ve Güney'in önünde 3. sırada yer aldı. Muhteşem Yüzyıl'ın Kuzey Güney'in iki katı reyting alması da oldukça dikkat çekiciydi...

AB GRUBUNDA DA MUHTEŞEM HAKİMİYET

AB Grubu'na bakıldığında ise yine Muhteşem Yüzyıl'ın tartışmasız birinciliği gözleniyor. Dizinin özetleri de ikinci sırada kendisine yer buldu. Kuzey Güney, AB Grubu'nda üçüncü olurken, Pis Yedili dizisinin 11. sıradan kendisine yer bulması şaşırtıcıydı. Muhteşem Yüzyıl, AB Grubu'nda 14,86 reyting ile 5,94 reyting alan Kuzey Güney'e fena bir tokat vurmuş oldu.

Dün akşamın bir diğer çok konuşulan dizisi İşler Güçler ise saat 23.00 sıralarında ekran geldi ve AB Grubu'nda 4., tüm kişilerde ise 7. sırada yer almayı başardı.

MUHTEŞEM'İ HEYECANLA BEKLİYORMUŞUZ

Dizi Doktoru Oya Doğan, Habertürk'te katıldığı canlı yayında, dün geceki reyting mücadelesinin sonuçlarını değerlendirdi. Muhteşem Yüzyıl'ın SBT'nin reytinglerine göre hem total'de hem de AB grubunda Kuzey Güney'i ikiye katlamasını Doğan "biz Muhteşem Yüzyıl'ı heyecanla bekliyormuşuz" diye yorumladı.

ÇOK OKUNANLAR