REKLAM

Konya Kalkan Park Evleri satışa başladı!

Konya Selçuklu Real Hipermarket'in hemen yanında Konya Kalkan Park e Evleri satışa başladı..

Konya Kalkan Park Evleri satışa başladı!

ParkYenikent konutları, Konya’nın merkezinde Real Hipermarketin hemen yanında, %80'i yeşile ayrılan 35.000m2'lik özel bir alanda yer alan Konya Selçuklunun sıcaklığını yansıtan 17’şer katlı 7 bloktan oluşuyor. 3 Farklı tipteki bloklarda,  3 oda, 4 oda-salon seçenekleri ile brüt alanları 155m2 ile 212m2 arasında değişen toplam 468 adet daire bulunuyor.  

Konya Selçukluda Real Hipermarketin hemen yanında Kalkan ParkYenikent konutları trafiğinin tamamı, arsa çevresindeki tali yollardan giriş-çıkış alınarak yer altında çözülüyor. Yer üstünde ise, blokların çevresi boyunca uzanan yaya yolları, sadece acil durumlarda araç trafiğine açılıyor. 

Kalkan, her projesinde koruduğu standartları ve düşünülmüş detaylarını Konya Selçukluda da tüm incelikleri ile sürdürüyor. Konya Selçukluda Kalkan, 1300m2'lik sosyal merkezinde; kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, sauna ve çok amaçlı salonu ile yaşamın hızını kesecek aktivitelerinize yer ayırıyor.  

Bunların dışında toplam 25.000m2'lik yeşil alanda peyzaj projesine uygun olarak, tenis kortu, basketbol sahası, çeşitli çocuk oyun alanları, yürüme yolları, dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri de Konya Selçuklu da Real Hipermarketin hemen yanında Kalkan sakinlerine temiz ve derin bir nefes aldırıyor. 

Konya Selçuklu da Real Hipermarketin hemen yanında Kalkan; Konya’nın güzelliklerini sakladığı Selçuklu da, Konya'dan vazgeçmek istemeyenlere, şimdiki zamanda, geçmiş zamanların güzelliklerini yaşatıyor.

 

 

 

ÇOK OKUNANLAR