DİZİ DÜNYASI

Kıvanç Tatlıtuğ dizi setlerine ne zaman dönecek?

Ünlü oyuncu kariyer hedeflerini Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu'na anlattı.

Kıvanç Tatlıtuğ dizi setlerine ne zaman dönecek?

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi 'Hadi Be Oğlum' final sahnesi öncesi düzenlenen yemeğe katıldı. Eyüboğlu, Tatlıtuğ ile yaptığı sohbeti köşesine taşırken, ünlü oyuncunun hedeflerini de anlattı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından "Sinemadan dizilere Kıvanç'ın hedefleri" başlıklı o bölüm:

Antalya Kaş’ta başlayan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sinema filmi ‘Hadi Be Oğlum’un final çekimleri, hafta içi Beyoğlu’ndaki Ses Tiyatrosu’nda yapıldı. Filmin PR’ını yapan Berna Sağlam, “Final sahnesinden önce, birkaç basın mensubuyla oyuncuları yemekte buluşturacağız” diye davet edince, gittim.

kıvanç

Sağımda Büşra Pekin, karşımda Kıvanç Tatlıtuğ’un oturduğu yemek boyunca, yönetmen ve oyunculardan film hakkında bilgi aldık. Diğer meslektaşlarım oyuncularla çekilen fotoğrafların ardından tiyatrodan ayrıldı, ama ben kaldım. Çünkü yapımcılardan Fırat Parlak, ‘Hadi Be Oğlum’a hazırladıkları teaser’ları izlemek üzere beni kulise davet etti. Tiyatro, konser sahnesini izleyecek figüranlarla dolu olduğu için, yönetmenin reji odasına çevirdiği kuliste sadece filmin tanıtımlarını değil, ‘Hadi Be Oğlum’un final çekimlerini de izledim. Çekim aralarında ise, Tatlıtuğ’la uzun uzun sohbet ettim.

Çıtayı hep yükseltti

Mankenlik ve modellik dönemlerinden beri tanıdığım Tatlıtuğ, her yeni projesiyle oyunculuk çıtasını yukarı taşıyan bir yıldız. O nedenle Tatlıtuğ artık, sadece yakışıklı bir jön değil, iyi bir oyuncu.

‘Kelebeğin Rüyası’ filmi, iyi gişe yapmasa da ‘Kurt Seyit ve Şura’ ile ‘Cesur ve Güzel’ dizileri izleyenlere, “Kıvanç Tatlıtuğ, iyi bir oyuncu oldu” dedirten işlerdi.

Çıtayı hep yüksekte tutmak için, senaryoları içine sinmediğinden ‘Siyah Beyaz Aşk’ ve ‘Yüz Yüze’ gibi projeleri kabul etmeyen Tatlıtuğ, ‘Hadi Be Oğlum’ filmini ise, senaryosunu okumadan kabul etti.

Tatlıtuğ, ‘Hadi Be Oğlum’un hikayesini Fırat Parlak’tan duyar duymaz “Evet” demesinin sebebini, “Filmdeki baba-oğul ilişkisi beni çekti” diye anlattı.

İyi bir gözlemci 

Bir oyuncunun farklı rollerin üstesinden başarıyla kalkabilmesi, o kişinin dersine iyi çalışması ve iyi bir gözlemci olmasına bağlı. Nasıl iyi bir şarkıcı olmak için iyi kulak şartsa, oyuncunun da iyi gözlemci olması, gördüğü her renkli tipten bir şeyler kapması lazım.

Yapımcı Fırat Parlak, yönetmen Bora Egemen ve Kıvanç Tatlıtuğ’la kuliste yaptığımız sohbette gördüm ki, yakışıklı oyuncuda bu yetenek ziyadesiyle var. ‘Hadi Be Oğlum’un Kaş’taki çekimlerinden hazırlanan teaser’ında gördüğüm Tatlıtuğ, sahil kasabasında balıkçılık yapan Kaptan Ali’yi öylesine sahici oynadı ki, filmdeki baba-oğul ilişkisini izleyen her kadının çıkışta, “Keşke Kaptan Ali gibi bir eşim olsa” diyeceğine eminim.   

İzlediğim sahnelerde Alihan Türkdemir’le Kıvanç Tatlıtuğ, rol arkadaşı değil, gerçek baba-oğul gibiydi. Sekiz yaşındaki Alihan’ın da filmde müthiş bir performans sergilediğini yazmazsam,  çocuk yıldıza haksızlık etmiş olurum.    

Feridun Düzağaç’ı filmde oynaması için, her şarkısını ezbere bildiği Tatlıtuğ’un önerdiğini de vurguladıktan sonra, gelelim yakışıklı yıldızla yaptığımız uzun sohbetten aldığım notlara...

‘Ufukta yeni dizi yok’

Ay Yapım’la anlaşan Tatlıtuğ’un okuduğu senaryolar var, ama henüz netleşen bir projesi yok. Oyuncu, “Coca-Cola ile altı aylık anlaşma yapıp, yeni bir reklam filmi çektim. Mavi Jeans’la çalışmaya devam edeceğim. 2018’in başında 1-2 sinema filmi daha yapmak istiyorum” dedi. Oyuncu, çok çalışan ve iyi para kazanan bir star. Onca yoğun temposunda oyuncu olarak kendini nasıl beslediğini sorduğum Tatlıtuğ, bolca film ve dizi izlediğini söyledi. Benim gibi ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) ve ‘The Godfather’ (Baba) serisi, Tatlıtuğ’un da vazgeçilmezleri arasında...

Oyuncu, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiği konusunda ise bilgi vermek istemedi. 2016’da Başak Dizer’le evlenen, kalabalık bir ailede büyüdüğünü, yedi yeğen sahibi biri olarak çocukları çok sevdiğini ve iyi anlaştığını söyleyen Tatlıtuğ’un yanıt vermek istemediği sorulardan biri de babalığı düşünüp düşünmediği...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar