DİZİ DÜNYASI

Kiralık Aşk'ın yerini dolduramadı.. 4 haftada gitti...

Star TV'nin iddialı dizisi Yıldızlar Şahidim'in ömrü sadece 4 hafta oldu... Kiralık Aşk'ın yeri ve günü o diziye yaramadı...

Kiralık Aşk'ın yerini dolduramadı.. 4 haftada gitti...

Star TV'nin iddialı dizisi 'Yıldızlar Şahidimdir', 4. bölümde erken final yapıyor.

Başrolünü Canan Ergüder, Mesut Akusta, Berk Cankat ve Özge Gürel'in paylaştığı Yıldızlar Şahidim'dir geçen cuma ikinci bölümüyle ekrana gelmişti.

İddilı kadrosuyla izleyiciye merhabe diyen Yıldızlar Şahidim, Kiralık Aşk dizisinin final yapmasıyla birlikte onun gün ve saatinde izleyici karşısına çıkmıştı...

Ancak dizinin ilk iki bölümü beklenen reyting başarısını yakalayamayınca Süreç Film, büyük emek verdiği dizi için Star TV yönetimiyle ortak bir karar verdi..

Dizi dördüncü bölümüyle erken final yapacak...

ALDIĞI SONUÇLAR ÜZÜCÜ, YIPRANMAMAK İÇİN VEDA EDİYORUZ...

Ünlü yapımcı Ali Gündoğdu, oyuncular ve dizi ekibine şu maille erken final kararını duyurdu...

"Yıldızlar Şahidimdir projemizi, maddi ve manevi büyük özveriyle hayata geçirdik. Ancak oldukça zor bir günde başladığımız yayın sonucunda, aldığı sonuçlar oldukça üzücü, oyuncularımız ve ekibimizin yıpranmaması adına kanal ile aldığımız ortak karar neticesinde 4. bölümde final olacağını bildirmek isteriz. Emeği geçen tüm oyuncularımıza, menajerlerine, ajanslarına, yönetmenlerimiz ve teknik ekibimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere..."

"KAÇMAK, KÖŞEYE ÇEKİLMEK VE KÜSMEK YOK"

Sosyal medyadan gelen üzüntü mesajları üzerine dizinin Aras'ı Berk Cankat, sosyal medyadan "Kaçmak, köşeye çekilmek, küsmek yok. Bu da böyle oldu yapacak bir şey yok. Siz merak etmeyin, ben yine gidip en enteresan karakteri bulup onunla çıkarım karşınıza... 1 kişi de izlese ben elimden gelenin en iyisini yapacağım daima; sizlere sözüm oldu. Sadece bir süre kafayı dinlendirmem lazım. Bu iş biter, gider. Özge, Mesut abi, Canan, Edip gibi güzel insanları hayatuna katmış olmanın mutluluğu ise bir ömür sürer. İyi ki tanıdım sizleri... Hadi güzelce uyuyun, biz artık aileyiz, kimsenin bir yere gittiği yok. Sevgiler" açıklamasını yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum