GÜNDEM

Kılıçdaroğlu'ndan Sözcü'ye ziyaret

Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü çalışanlarına 'FETÖ'ye yardım' iddiasıyla açılan davanın ardından Sözcü gazetesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Sözcü'ye ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazarları Emin Çölaşanve Necati Doğru da dahil 5 çalışanı hakkında 'FETÖ' davası açılan Sözcü gazetesini ziyaret etti. CHP lideri, "Bir kumpasın kurulduğunu, haksız suçlamaların yapıldığını biliyoruz. Sözcü'ye karşı yapılan bu hareket içimize sindiremiyoruz. Bu FETÖ'cüleri güçlendiren bir harekettir, bunu da hiçkimse unutmasın" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz, yazarlar Emin Çölaşan, Saygı Öztürk, Deniz Zeyrek, Çiğdem Toker ve Ankara Haber Müdürü Emin Özgönül ile görüştü.

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Başdanışman Deniz Demir'in de hazır bulunduğu görüşmede, ‘'Sözcü'ye karşı yapılan bu hareketi içimize sindiremiyoruz. Saray ve çevresine de hatırlatmak isterim. Bu kumpas hiçbir zaman Sözcü yazarlarının geri adım atması gibi süreci başlatmayacaktır. Onlar inandıkları haklı davalarda kalemlerini kullanarak yollarına devam edeceklerdir” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan yazarlarına 'FETÖ' davası açılan Sözcü'ye ziyaret

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar