MEDYA KÖŞESİ

Kılıçdaroğlu ve İnce 24 Haziran akşamı telefonda ne konuştu?

Kılıçdaroğlu ve İnce'nin 24 Haziran akşamı yaptığı telefon görüşmeleri için çeşitli iddialar ortaya atıldı, yazıldı, çizildi. Habertürk yazarı Nagehan Alçı olayın perde arkasını araştırdı ve kaleme aldı.

Kılıçdaroğlu ve İnce 24 Haziran akşamı telefonda ne konuştu?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, 24 Haziran akşamı 3-4 kez telefonla görüşme yapan İnce ve Kılıçdaroğlu'nun aralarında geçen diyaloglarla ilgili ortaya atılan spekülasyonlara son noktayı koydu. CHP Genel Merkezi'nden bilgi alan Alçı, Kılıçdaroğlu'nun telefonda İnce'ye moral verdiğini ve bu telefon görüşmelerinin moral telefonu olduğunu yazdı.

Kılıçdaroğlu ve İnce 24 Haziran akşamı telefonda ne konuştu?

24 Haziran akşamı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce belli bir saate kadar 3-4 kez telefonda konuştular. Aralarında geçen diyaloglarla ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Ancak Kılıçdaroğlu cephesinden bu konuda hiçbir açıklama gelmedi. O cephe ne düşünüyor ve telefon görüşmeleri hakkında ne diyor diye araştırdığımda CHP Genel Merkezinden şöyle bir bilgiye ulaştım:

‘Muharrem İnce’nin morali seçim gecesi sonuçlar netleşmeye başladıkça giderek bozuluyordu. Kemal Bey ile bir kaç kez telefonda görüştüler. Her seferinde Kemal Bey ‘sıkma canını, belki değişir, herşey hallolur’ gibi şeyler söyleyip, ona moral vermeye çalışıyordu…’

Bu bilgiyi aldığım kaynaklar İnce’nin o gece sarhoş olduğu iddiaları ile ilgili bir şey söylemiyorlar, ‘böyle bir şey söylemek haksızlık olur. Konuşmalar sırasında öyle bir şey yoktu’ diyorlar. Ve gördüğüm kadarıyla bu iddiayı gerçekçi bulmuyorlar.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar