DİZİ DÜNYASI

“Kiki challenge” akımına o dizi de uydu

Tüm dünyayı saran Türkiye'de de ilk kez Hülya Avşar'ın gerçekleştirdiği ‘Kiki challenge’ modasına şimdi de bir dizi uydu.

“Kiki challenge” akımına o dizi de uydu

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan,  Kalk Gidelim dizisinin “Kiki challenge” akımına uyduğunu, bu sahnelerin iki hafta sonra izleyici ile buluşacağını yazdı. Doğan, o anları şu sözlerle anlattı:

Ben “Kiki challenge”ı çekim bile olsa yüreğim ağzımda izledim. Her an araba çarpacak diye korktum. Ama ortaya çok keyifli görüntüler çıktı, siz bunu iki hafta sonra izleyeceksiniz. 

OYA DOĞAN'IN YAZISI

Hareket halindeki arabadan inip dans ederken çekilen videolarını paylaşan insanların sayısı her geçen gün artıyor. Sosyal medya fenomeni Shiggy’nin başlattığı, şarkının içinde geçen ‘kiki’ sözcüğünden yola çıkılarak adına ‘Kiki challenge’ denilen bu eylemi Türkiye’de ilk kez Hülya Avşar gerçekleştirmişti.

Bu modaya şimdi bir dizide eklendi. Staff Film-Eyüp Üstün’ün yapımcılığını, Erkan Nurhan ve Özgür Pak’ın yönetmenliğini, Baykut Badem, Hazan Toma, Oktay Berber’in senaryosunu üstlendiği Kalk Gidelim dizisinden bahsediyorum. TRT 1’de ekrana gelen, Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Mehtap Bayrı’nın başrollerini paylaştığı dizide “Kiki challenge” akımına uydu. Ben de buna şans eseri şahit olduğum için biliyorum. Dün çekimleri Muğla’da gerçekleşen Kalk Gidelim setine geldim. Yapım ekibinden Özlem Demirbilek karşıladı beni ve birlikte eski adıyla Pisi şimdiki adıyla Yeşilyurt köyüne gittik. Güzel bir yemek yedikten sonra futbol sahasına doğru yola çıktık. 
 


İki hafta sonra  izleyeceksiniz
 
Sahada iki araba vardı. Biri yeni model, diğeriyse oldukça eski bir arabaydı. Arabaları ise Badegül karakterine hayat veren İlayda Aydın ve Dudu’yu canlandıran Sena Çakır kullanıyordu. Gözlerinde yaramazlık çocukların ifadesi vardı. Yönetmen Özgür Pak’ın “Kayıt” talimatıyla müzik geldi. Köy dizisi son modaya uydu uymasına ama kendisine uyarlayarak... Oyun havası çalmaya başlayınca İlayda ve Sena hareket halindeki arabalardan inip oynamaya başladı. Ben “Kiki challenge”ı çekim bile olsa yüreğim ağzımda izledim. Her an araba çarpacak diye korktum. Ama ortaya çok keyifli görüntüler çıktı, siz bunu iki hafta sonra izleyeceksiniz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar