GÜNDEM

Kenan ve Uğur Yücel için 'şey' diyorlar doğru mu?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Zeynep Beşerler'e sorulabilecek en zor soru soruldu. "Kenan ve Uğur Yücel için 'şey' diyorlar doğru mu?"

Kenan ve Uğur Yücel için 'şey' diyorlar doğru mu?

GAZETECİLER.COM

Yeni kuşak oyuncular arasında en popüler isimlerin başında gelen Kenan İmirzalıoğlu ve Uğur Yücel hakkında bir şehir efsanesi var ki kimse yazmaya bile cesaret edemedi. Sadece dedikodu olarak kulaktan kulağa konuşuldu. İddiaya göre İmirzalıoğlu ve uğur Yücel arasında eçcinsel bir ilişki vardı. Hatta ikili İstanbul'un Cihangir semitinde ev tutmuş birlikte yaşamışlardı.

İşte bu şok iddia ilk defa Hürriyet Kelebek tarafından Kenan İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Zeynep Beşerler'e soruldu. Hemde kıvırıp bükülmeden açık bir şekilde.

Beşerler'e Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki "gay" iddialarına dair iki soru yöneltildi. Yanıtlar da şöyle oldu; 

Beni yanlış anlamayın lütfen ama, geçmişte çıkan bir dedikodu, Kenan İmirzalıoğlu’nun Uğur Yücel’le “Ejder Kapanı”nı çekmesinden sonra yeniden gündeme geldi. Neden Kenan İmirzalıoğlu için “Uğur Yücel’le ilişkisi var” deniyor?

- Kenan, gerçek bir Anadolu erkeği. Onun gibi gelenek ve göreneklerine bağlı bir adama en büyük darbeyi böyle vurabilirlerdi ancak. O yüzden böyle söylüyorlar. Ama bunlarla darbe alınmaz. İyi yetiştirilmiş bir adamı böyle yere yıkamazsınız. Bunlar sadece Ali Cengiz oyunları. Boşuna uğraşıyorlar.

Altı yıldır Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte olmanın bir artısı var mı?

- Tam tersine. Bunu dışarıdan çok yanlış anlıyorlar. Kenan sayesinde bir yere geliyorum, işler önümde yığılıyor zannediyorlar. Oysa o kadar büyük bir dezavantaj ki Kenan’la birlikte olmak, bunu anlatmam mümkün değil. Normal bir oyuncunun gösterdiği çabanın iki katını göstermek zorundasın. Tek avantajım, altı yıldır sevdiğim adamla birlikte olmam.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum