GÜNDEM

Kenan Doğulu Beren Saat bu yüzden mi boşanıyor? Bomba iddia

YouTube kanalında gündem olacak açıklamalara imza atan Seren Serengil, boşanacağı konuşulan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Kenan Doğulu Beren Saat bu yüzden mi boşanıyor? Bomba iddia

Ünlü şarkıcı, son dönemde "evlilikleri bitme aşamasında olduğu" haberleriyle gündmeden düşmeyen Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun boşanma aşamasına gelmelerindeki sebebi açıkladı.

Seren Serengil, ünlü çiftin ailevi nedenlerden dolayı boşanma aşamasına geldiğini iddia etti: Bu bence Kenan ile Beren arasındaki bir problem değil. Kesinlikle başka şahısların bu evliliğe kastettiğini düşünüyorum.

Evlilikte iki insanın yalnız bırakılması gerekiyor. Aileler görüşmek zorunda değil. Hayatında istememe hakkına sahipsin. Bu yaptırımlar, baskılar... İstemiyorum, mecbur değilim. En güzel günlerimde ne hakları var? Ben onu unutur muyum? Ben de Beren kafasındayım.

"BEREN'İ GELİNİ OLARAK GÖRMEDİ"
Seren Serengil, Kenan Doğulu'nun annesinin hiçbir zaman Beren Saat'i gelini olarak kabul etmediğini savundu.

"KENAN SEÇİM YAPMAK ZORUNDA"

Seren Serengil, şarkıcı Kenan Doğulu'ya seslendi: Kenan'a bugün çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Hayatta herkesi mutlu edemezsin. Ya sen mutlu olacaksın herkes olmayacak ya da herkes mutlu olacak sen olmayacaksın. Bunun seçimini yapmak zorundasın.

"Senin ailen Beren. Senin annen kardeşlerin onları gör, ama birbirlerine kötülük yapmasına izin verme veya onu ezdirme."

"BEREN EVLİLİĞİN BAŞINDAN BERİ MUTSUZ"
"Bence Beren ailesel mevzulardan dolayı çok mutsuz. Evliliğin başından beri çok mutsuz. Bence Kenan yumuşak bir yapıya sahip olduğu için bir çözüm bulamadı. Bu tamamıyla benim düşüncem, doğru da olmayabilir"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar