GÜNDEM

Kemal Öztürk'ten Sputnik'e veto! Aksi taktirde yasal yollara başvuracağım...

Davutoğlu röportajının ardından Rus yayın kuruluşu Sputnik Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın RS FM'deki programlarına son vermişti. Kemal Öztürk'ten Sputnik'e tepki geldi.

Kemal Öztürk'ten Sputnik'e veto! Aksi taktirde yasal yollara başvuracağım...

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'a verdiği röportaj gündeme oturmuş, Sputnik Youtube'da yayınlanan bu söyleşinin ardından 3 gazetecinin de programlarına son vermişti. 

Bu olayların ardından Sputnik'e karşı tepkiler gelirken bir süre önce Yeni Şafak'taki yazılarına son verilen Kemal Öztürk de ilginç bir çıkış yaptı. 

Kemal Öztürk Twitter'dan "Eski Başbakan Sn
@Ahmet_Davutoglu karşı tutumu, gazetecileri işten çıkarması ve yayın politikası nedeniyle @sputnik_TR kınıyorum. Daha önce yaptığı gibi yazılarımdan, tivitlerimden ve tv yorumlarımdan alıntı yapmasına artık izin vermiyorum.Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım" ifadelerini kullandı. 

kemal öztürk


SPUTNİK'İN TAKİPÇİ SAYISI HIZLA DÜŞTÜ

Bunun yanında Sputnik'e sosyal medyadan da tepkiler büyüyor. Twitter kullanıcıları tepkilerini Sputnik hesabını takipten çıkarak gösteriyor. Hesabın takipçisi sayısı kısa sürede 100 bin'e yakın düşüş gösterdi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar