GÜNDEM

Kemal Öztürk: Yok mu medya konusunda bir babayiğit!

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, otomotiv konusu kadar milli medya teknolojisi üretecek bir "babayiğit"e ihtiyaç olduğunu belirtti.

Kemal Öztürk: Yok mu medya konusunda bir babayiğit!

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, milil otomobil kadar milli medya teknolojisine de ihtiyaç olduğunu belirtti ve sordu; Yok mu medya konusunda bir babayiğit?

Kemal Öztürk, önce kendi hayalindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir konuşmasını aktardı, ardından "Şimdi milli araba için boy boy babayiğitleri görünce heyecanlandım. Bir babayiğit çıksa, milli medya teknolojileri üretmek için bize ‘babalık’ yapsa güzel olmaz mı?" dedi.

İşte Kemal Öztürk'ün o yazısından bir bölüm:

Bir babayiğit daha aranıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘milli medya teknolojileri’ üretmek için bir araya gelen yeni ‘babayiğitlerin’ imza töreninde konuşuyor:

“Değerli Dostlar,

Daha önce milli otomobilimizi üretmek için, ‘bir babayiğit arıyoruz’ demiştik. Çok şükür bir değil, beş babayiğit çıktı. Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell, Zorlu Holding bir ara geldiler, kafa yordular ve dediler ki, “biz bu milli otomobili üretiriz arkadaş.” İşte büyük Türkiye’nin iş adamı, girişimcisi böyle olur.

Geçtiğimiz günlerde bu baba yiğitlerimizin imza töreninde bir araya gelmiştik. Şimdi yeni babayiğitlerin, yeni projeler için er meydanına çıktığı bir toplantı için buradayız. En az yerli otomobil gibi önemli başka bir konuda, tüm dünyaya mesajlarımız olacak.

Dostlarım,

Bugün, ‘Milli Medya Teknolojileri’ üretmek için bir araya gelmiş girişimci ve yatırıcımı babayiğitlerimizi sizlere takdim edeceğim.

Kemal Öztürk'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar