GÜNDEM

Kemal Öztürk: Neden kimse "aklınızı mı kaçırdınız” demiyor bu linç tayfasına?

Mustafa Yeneroğlu ve Aydın Ünal'ın AK Partili medya tarafından linç edildiğini belirten Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, ilginç bir çağrıda bulundu...

Kemal Öztürk: Neden kimse "aklınızı mı kaçırdınız” demiyor bu linç tayfasına?

Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na yönelik eleştirilere tepki gösterdi...

Yeneroğlu'nun yurtdışındaki yurtdışında Türkiye için çalışmalar yapan, bunu kendine dert edinen bir isim olduğunu belirten Kemal Öztürk, bu tür insanların yine AK Parti medyası tarafından linç edildiğini yazdı...

Mustafa Yeneroğlu gibi Aydın Ünal'ın da aynı medya tarafından linç edildiğini belirten Kemal Öztürk, "Nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamış değilim" diyen Kemal Öztürk, yazısını da şöyle bitirdi:

Kimse de, “yahu referanduma gidiyoruz, Avrupa'da kaos var, siz ne yapıyorsunuz? Neyin kavgasıdır bu? Kendi ayağımıza neden kurşun sıkıyorsunuz? Aklınızı mı kaçırdınız” demiyor bu linç meraklısı tayfaya. Pes doğrusu."

İşte Kemal Öztürk'ün yazısının ilgili bölümü:

AVRUPA DAHA DA KÖTÜLEŞECEK... BİZİM STRATEJİMİZ NE?..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Almanya'ya gelirim, almazlarsa dünyayı ayağa kaldırım” diyor. Neden iş yine Cumhurbaşkanına kaldı? Sorunumuz bu. Cumhurbaşkanından başka siyasi gücümüz, aktörümüz, dengeleri etkileyecek kuvvetimiz neden yok? Bu kadar büyük bir ülke, bu kadar vatandaşı yurt dışında yaşayan bir ülkenin durumunun bu olmaması gerekir.

KENDİ AYAĞINA KURŞUN SIKAN AK PARTİ



Nedeni çok açık, bunu dert edinen insan az bu ülkede. AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu gibi, bu konuları dert edinip yıllardır çalışma yapan insanlar da, yine AK Parti medyası tarafından linç ediliyor. O milletvekiline sahip çıkan Aydın Ünal gibi diğer vekiller de linçten nasibini aldı. Nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamış değilim.



TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop Avrupa'ya gidip, kendi gözleriyle orada iyi şeyler yaptığına şahit olduğu Mustafa Yeneroğlu için, twitter hesabından mesaj atıp sahip çıktı ama kimseyi durduramadı. Tartışmaya Cumhurbaşkanı danışmanları, diğer parti yetkilileri de katıldı. Cumhuriyet ve Oda TV gibi yerlere malzeme oldular.



Kimse de, “yahu referanduma gidiyoruz, Avrupa'da kaos var, siz ne yapıyorsunuz? Neyin kavgasıdır bu? Kendi ayağımıza neden kurşun sıkıyorsunuz? Aklınızı mı kaçırdınız” demiyor bu linç meraklısı tayfaya. Pes doğrusu.

Konuyu daraltmayalım. Lakin içinde bulunduğumuz durumun da öyle üstü örtülecek halde olmadığını görelim artık.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum