GÜNDEM

Kekeç'ten Kılıçdaroğlu'na "PKK ve IŞİD ile aynı" cevabı

Star yazarı Ahmet Kekeç, "Havuz medyasının PKK ve IŞİD'den farkı yok" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap geldi...

Kekeç'ten Kılıçdaroğlu'na "PKK ve IŞİD ile aynı" cevabı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biliyorum havuz medyası saldıracak. Havuz medyasının PKK’dan hiçbir farkı yoktur." demişti...

Kılıçdaroğlu'na cevap Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi...

Kılıçdaroğlu'nu "milli güvenlik sorunu" ilan eden Ahmet Kekeç, Artvin'deki saldırıı kendisi dahil "havuz medyası" dediği tüm yazarların kınadığını hatırlattı ve şöyle dedi:

"Teşekkür beklemiyoruz elbette... Ama nankörce bir tavır da beklemiyoruz. Hele, “Bunlar aklını kiraya vermişler, kafalarının içinde beyin yok, saldırmazsanız namertsiniz...” gibi edepsiz laflar hiç beklemiyoruz. Beklemezdik..."

İşte Ahmet Kekeç'in yazısının ilgili bölümü:

KENDİSİNE SAHİP ÇIKMADIĞIMIZ İFTİRASINI ATTI

Bakın, Artvin’de uğradığı saldırıyla ilgili hangi yalanlara tamah ediyor, ağzını nasıl bozuyor, “havuz medyası” diye tanımladığı basının kendisine sahip çıkmadığı iftirasını atarak nasıl küçülüyor!

Dinleyelim: “Biliyorum havuz medyası saldıracak. Havuz medyasının PKK’dan hiçbir farkı yoktur. Bakın PKK bana saldırdı. Bunlar da saldırıyor. Bunlar aklını kiraya vermişler. Kafalarının içinde beyin yok. Saldırmazsanız namertsiniz...”

Bu satırların yazarı dâhil, “havuz medyası” içinde zikredilen bütün gazeteciler ve yazarlar, mahut saldırıyı en güçlü sesle kınadılar, Kemal Bey’in yanında olduklarını haykırdılar. Yüzüne gözüne dursun!

Teşekkür beklemiyoruz elbette... Ama nankörce bir tavır da beklemiyoruz.

Hele, “Bunlar aklını kiraya vermişler, kafalarının içinde beyin yok, saldırmazsanız namertsiniz...” gibi edepsiz laflar hiç beklemiyoruz. Beklemezdik...

Senin kafanın içinde beyin var da ne oluyor?

Devleti yönetecek ehliyete sahip değilsin.

Girdiğin bütün seçimleri kaybettin. Bundan sonrakileri de kaybedeceksin!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar