MEDYA KÖŞESİ

Kazım Güleçyüz, Ahmet Kekeç'e son sözünü söyledi!..

Star yazarı Ahmet Kekeç ile Yeni Asya Yayın YÖnetmeni Kazım Güleçyüz arasındaki kavgada yeni aşama!. Güleçyüz, Kekeç'in ismini "kkç" diye kısalttı...

Kazım Güleçyüz, Ahmet Kekeç'e son sözünü söyledi!..

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'in "Bu Kazım'a ne içiriyorlar" başlıklı yazısıyla Kekeç-Kazım Güleçyüz kavgası yeni bir aşamaya geçti...

Daha önce Ahmet Kekeç'e cevaplarını sosyal medya sitesinde ya da köşesinde dipnot olarak ama isimsiz cevap veren Kazım Güleçyüz, bugün Kekeç'in ismini kısaltarak ama yine dipnot olarak cevap verdi!..

Güleçyüz, "Kekeç" yazmak yerine "kkç" yazdı..

Köşesine koyduğu sözün Bediüzzaman Said Nursi'yi hatırlatan Kazım Güleçyüz, "Bu sözlerin neresi 'küfür?' kkç eğer öyle görüyorsa Üstada da mı 'küfürbaz' demiş oluyor?

İşte Kazım Güleçyüz'ün o yazısı:

KKÇ'E SON SÖZÜMÜZ

1. Adının bile geçmediği iki satırlık tweet’lere köşeler dolusu—güya—“cevap” yetiştirme “hüner”ini bir kez daha sergileyen bu şahıs, kendi başlattığı anlamsız polemiğin altında kalmanın sıkıntısını yaşıyor.

KÜFÜR DEDİĞİ ŞEY BEDİÜZZAMAN'IN SÖZLERİ!..

2. Takıntı haline getirdiği “küfür” iddiasına dayanak gösterdiği sözler Üstad Bediüzzaman’a ait: “Her bir sersemin safsatasına, her divanenin hezeyanına kulak verilmez. Her üren kelbin ağzına taş atacak olsan dünyada taş kalmaz.” Bu sözlerin neresi “küfür?” kkç eğer öyle görüyorsa Üstada da mı “küfürbaz” demiş oluyor?

KEKEÇ KENDİ ÜZERİNE ALINDIYSA BİZİM SORUNUMUZ DEĞİL!

3. Son dönemde hedef olduğumuz birçok saldırıya, şablon niteliğindeki bu sözleri aktararak cevap verdik. kkç kendi üzerine aldıysa bu bizim sorunumuz değil.

4. kkç’e tavsiyemiz, bize saldırmak için, hiçbir cümlesini anlamadan ve alabildiğine çarpıtarak kullanmaya kalkıştığı “Derin kumpas” yazımızı, gerçekten anlamaya çalışarak tekrar okumayı denemesi. Bunu başarabilirse, “Bunca şamataya değdi mi?” sualinin mantıklı cevabını da belki bulabilir.

5. Bu arada bize yaptığı hakaretleri de gözden geçirip aynaya baksın, belki yüzü kızarır da bizzat görmüş olur.

6. Bu sevimsiz konuya tekrar dönmemek dileğiyle nokta.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum