TV HABER

Kaya Çilingiroğlu kendi kalesine gol attı

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, canlı yayında kendi kalesine gol attı!

Kaya Çilingiroğlu kendi kalesine gol attı
GAZETECİLER.COM - Kaya Çilingiroğlu, yorumculuk yaptığı Telegol programında şoke eden bir itirafta bulundu. Beden dili uzmanı konuğun 'Eşinizi aldattınız mı?' sorusuna 'Ooo çok' cevabını verdi

Hülya Avşar'la biten evliliği sonrası Feraye Tanyolaç'la hayatını birleştiren Kaya Çilingiroğlu, önceki gece yorumcu olarak yer aldığı Telegol programında büyük bir gafa imza attı.

Çilingiroğlu, Serhat Ulueren'in moderatörlüğündeki programın dün akşamki bölümünde izleyenleri şoke etti. İşadamını faka bastıran olay şöyle gelişti:

'YALANCIYI TANIRIM'

Programa konuk olan beden dili uzmanı Riccon İlhan Doğan'ın yalan söyleyen insanları nasıl tanıdığını anlatmasını istendi. Bunun üzerine konuk, Çilingiroğlu'na 'Eşinizi aldattınız mı' diye sordu.

Bir an için boş bulunan yorumcu 'Ooo çok' diyerek cevap verdi.

Bu sırada akıllara Feraye Tanyolaç'ın bu açıklamaya nasıl bir tepki vereceği sorusu gelirken durumu toparlamaya çalışan işadamı, 'Şimdiki eşimi değil, eski eşimi çok aldattım. Şimdiki eşimi aldatmadım' diye konuştu.

Çilingiroğlu, bir dönem Avşar'ı, Feraye Tanyolaç'la aldatmış ve biten evlilikleri sonrası Tanyolaç'la dünyaevine girmişti.

ÇOK OKUNANLAR