GÜNDEM

Kaya Çilingiroğlu'ndan bomba Hülya Avşar itirafı

Ünlü spor yorumcusu ve iş adamı Kaya Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar ile yeniden evlenecekleri iddialarına Kanal D canlı yayınında cevap verdi.

Kaya Çilingiroğlu'ndan bomba Hülya Avşar itirafı

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar'ın kendisi hakkında söylediği "Kaya ile yeniden evlenmem bir tektaşa bakar" sözleri üzerine gündeme oturacak cevaplar verdi. 1997-2005 yılları arasında Avşar'la evli kalan Çilingiroğlu, eski eşi hakkında olay itiraflarda bulundu.

Hülya Avşar'ın evlilik açıklamasına yanıt veren Kaya Çilingiroğlu, ilişkileri boyunca Avşar kızına hiç tektaş almadığını ve en sevdiği şeyin mücevher tektaş olduğunu belirtti. Hülya Avşar ile yeniden evleneceklerine dair çıkan haberlere yanıt veren Çilingiroğlu, o iddialara şu şekilde yanıt verdi:

İlk gün ayaklarımı yıkayacak
Benim için söylediklerini izlememiştim, sosyal medyadan gördüm. Büyük konuşmayayım ama Hülya ile yeniden evlenmem imkansız gibi bir şey. Senede 3 gün Ayvalık'a gidiyorum. İlk gün neredeyse ayaklarımı yıkayacak, 2. gün normale dönüyor, 3. gün 'acaba beni ne zaman kovacak' diyorum."

Geç kahvaltı yapıyor
Aynı ortamda yaşamalarının çok zor olduğunu dile getiren Çilingiroğlu, "Hülya geç kahvaltı yapıyor, ben erken. O plaja gidiyor, ben sevmem. Akşam yemeğini yiyor 8-9 gibi odasına gidiyor...

Hülya dinlemediği için anlamıyor. İnsanlarda genel olarak böyle bir sorun var. Dinlemeyi sevmiyorlar. Dinlemek bana babamdan mirastır." şeklinde konuştu.

Hülya Avşar'ın kendisi ile flörtleşmesinin, şu anki sevgilini rahatsız etmediğini söyleyen Çilingiroğlu, "Hülya'nın benimle flörtleşmesi Seda'yı rahatsız etmiyor. Biz onu konuştuk. O çok kompleksiz bir kadın...

Benim için evlilik yok artık
Benim için evlilik yok artık. Seda'nın da öyle bir gayesi yok. O köpekleriyle evli. 5 tane köpeği var. Doğduğundan beri köpekle yaşıyor. Ben 5 köpekle zor yaşarım. Aynı evde oturabilirim ama evlilik çok gereksiz." şeklinde konuştu.

İlişkiye ihtiyacı yok
Hülya'nın bir ilişki yaşamaya ihtiyaç duyduğunu düşünmeyen Çilingiroğlu, "Çünkü ailesine, kızına çok düşkün, hayatını seviyor. Oraya bir adam koymak isteyeceğini sanmam." şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar