GÜNDEM

Karar yazarları Erdoğan'la ne konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karar Gazetesi yazarları Mustafa Karaalioğlu, Akif Beki ve Ankara Temsilcisi Yusuf Ziya Cömert'i Beştepe'de kabul etmişti. Görüşmede "ambargo" da konuşuldu.

Karar yazarları Erdoğan'la ne konuştu?

GAZETECİLER.COM- Gazeteci İsmail Saymaz, Karar yazarları Mustafa Karaalioğlu, Akif Beki ve Ankara Temsilcisi Yusuf Ziya Cömert'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü duyurmuştu.

Gazeteciler.com Karar yazarlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gerçekleşen görüşmenin olumlu bir havada geçtiği bilgisini edindi. 

Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Dr. Hasan Doğan ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu.

Görüşmenin ana gündem maddesi ise Karar gazetesinin bir süredir kendilerine uygulandığını belirttikleri "ambargo" meselesiydi.

karar erdoğan görüşmesi

Karar gazetesi geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmış ve  “Sadece reklamveren durumunda bulunan kamu kuruluşları değil, bütün özel sektör şirketlerinin gazetemize ilan vermesi açıkça engellenmektedir. Reklamverenler ve ilan-reklam dağıtımını yapan ajanslar Karar’a ilan verilmemesi konusunda uyarılmıştır. Bu uyarı ve tehditlerin netice almış olduğu zaten gazetenin sayfalarında kolayca görülmektedir” demişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar