DİZİ DÜNYASI

Karadeniz bunu nasıl anlatsın? Posta yazarından eleştiri

Posta yazarı Mesut Yar, Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon bölümündeki boğuşma sahnesini eleştirdi

Karadeniz bunu nasıl anlatsın? Posta yazarından eleştiri

Geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezona hızlı başladı. Posta gazetesi Mesut Yar, dizinin ikinci sezon başlangıcının izleyicide hayal kırıklığı yarattığını söyledi ve dizideki bir sahneyi eleştirdi. Yar, "Çekimler fena değildi ama bu sualtı ringi son tahlilde mantık dışı kaldı... Vedat kafasından üstelik ense kökünden aldığı darbeye rağmen sudan canlı çıkabildi. Darbenin büyüklüğü adamı felç eder dedik ama belden aşağı uyuşukluk kırbaçla terapi edildi ve hop kaldığı yerden devam!Aksiyon güzeldir ama ölümsüz karakterler yaratma çabası bazen komik de olabiliyor." dedi.

“Sen Anlat Karadeniz” (atv) dizisinde ikinci sezon başlangıcı kimi izleyicide düş kırıklığı yarattı. Elbette herkesi mutlu etmek mümkün değil. Ama detaylar izleyenin izlediğiyle bağı kuran önemli köprülerdir... Tahir ile Vedat’ın denizde boğuşması ilk bakışta saçma geldi.

Çekimler fena değildi ama bu sualtı ringi son tahlilde mantık dışı kaldı... Vedat kafasından üstelik ense kökünden aldığı darbeye rağmen sudan canlı çıkabildi. Darbenin büyüklüğü adamı felç eder dedik ama belden aşağı uyuşukluk kırbaçla terapi edildi ve hop kaldığı yerden devam!

Aksiyon güzeldir ama ölümsüz karakterler yaratma çabası bazen komik de olabiliyor. Ha, bu arada Resul Dindar ve Öykü Gürman düeti efsane olmuş. Sezar’ın hakkı Sezar’a! (Teşekkürler Deniz Solak)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar