DİZİ DÜNYASI

Karadayı'nın "Savcı Turgut"u uyuşturucudan gözaltına alındı!

Karadayı ve Yeter dizileriyle popülaritesini artıran ünlü oyuncu Yurdaer Okur, Ercan Havaalanı'nda uyuşturucu ile yakalandı...

Karadayı'nın "Savcı Turgut"u uyuşturucudan gözaltına alındı!

Ünlü oyuncu Yurdaer Okur, KKTC'de Ercan Havaalanı'nda üzerinde 1 gram ağırlığında uyuşturucu olduğu şüphesiyle gözaltına alındı. Yurdaer Okur'un yarın hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Karadayı dizisinde Savcı Turgut Akın rolüyle akıllarda kalan ve birçok dizide oynayan ünlü oyuncu Yurdaer Okur KKTC’nin Ercan Havalimanı'nda üzerinde bir gram hintkeneviri (esrar) bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Narkotik polisi Cindy’ye yakalanan 43 yaşındaki Okur’un uyuşturucu ithal etmek ve bulundurmak suçlarından yarın Lefkoşa’da hakim karşısına çıkartılması bekleniyor.

KKTC’de, tasarrufunda uyuşturucu bulundurmak, miktarına bakılmaksızın ağır suçlardan kabul ediliyor. Birçok ünlü isim Ercan havalimanında narkotik polisine yakalanmış ve çoğu kısa süreli hapis cezaları olmak üzere farklı cezalar almıştı.

Yurdaer Okur, ATV'nin yeni dizisi "Seni Kimler Aldı"da Fulya Zenginer, Duygu Yetiş ve Yiğit Kirazcı ile başroldeydi... Dizinin tanıtımları dönmeye başlamıştı.

CEZADAN SONRA SINIRDIŞI

Uyuşturucuyla yakalananlar cezalarını çektikten sonra Türkiye’ye sınırdışı ediliyor ve Ada’ya bir daha girmeleri yasaklanıyor. Uyuşturucuyla yakalanan Yurdaer Okur’un hafta sonu tatilini geçirmek üzere Ada’ya giriş yaptığı belirtiliyor.

ATV'NİN YENİ DİZİSİ İLE ANLAŞMIŞTI

‘Karadayı' dizisinde savcı Turgut Akın rolünde, ‘Yeter' dizisinde ise doktor Yekta Harmanlı rolünde yer alan ünlü oyuncu, ATV'nin yeni yayınlanacak dizisi ‘Seni Kimler Aldı?'nın kadrosundaydı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar