DİZİ DÜNYASI

Karadayı finale doğru vites yükseltiyor!

Karadayı dizisi yeni 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 13 Mayıs 2013 akşamı atv ekranlarında olacak...

Karadayı finale doğru vites yükseltiyor!
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı, atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Karadayı yeni 31. bölümüyle 13 Mayıs 2013 akşamı ekranlarda olacak.

Geçtiğimiz bölüm Mahir Kara'nın vurulmasının ardından yaşananlar izleyicileri duygulandırdı. Özellikle Feride'nin konuştuğu ve Mahir'in yanına gidip ona dedesini anlattığı sahne herkesi etkiledi.

NAZİF KARA'NIN KALEMİ KIRILACAK MI?

Şimdi sıra Mahir'de... Feride büyük bir öfkeyle ve Mahir'e olan kızgınlığıyla Nazif Kara'nın kalemini kıracağını söylüyor.

Bunu destekleyen Turgut ise dosyanın kapanması için son kozlarını oynayacak. Fakat mahkemede öyle anlar yaşanacak ki... Mahir Kara iyileşip mahkemeye gelmesi ve Feride'nin karşısına çıkması onu derinden sarsıyor.

AYTEN'E NE OLDU?

Ayrıca fragmanda Ayten'in yerde yattığı görünüyor. Bu görüntü akıllara Turgut'la olan anları getiriyor.

Peki şimdi ne olacak? Adalat yerini bulacak mı? Yoksa Nazif Kara Feride Hakim'in aşk ve kariyer arasında kaldığı anlarda kurbanı mı olacak?

MAHİR TURGUT'U DÖVÜYOR!

Karadayı'nın 31. bölümünün merakla beklenen 2. fragmanı da yayınlandı. Fragmanın son sahnesinde Mahir'in Turgut'a vurduğu ve ardından Turgut'un duvara çarparak yere düştüğü görülüyor...

Tüm bu merak edilen sorular 13 Mayıs 2013 akşamı atv ekranlarında yanıt bulacak.

ÇOK OKUNANLAR