KİTAPLIK

Kara Kitap'ın 25. yılında Orhan Pamuk okurlara anlatacak

Orhan Pamuk, yayımlanışının 25. yılında, Kara Kitap'ın yaratılış serüvenini okurlarıyla paylaşıyor.

Kara Kitap'ın 25. yılında Orhan Pamuk okurlara anlatacak
Türkiye'nin ilk ve tek Nobel ödülü sahibi yazarı Orhan Pamuk, yayımlanışının 25. yılında, Kara Kitap'ın yaratılış serüvenini ve Yapı Kredi Yayınları tarafından hazırlanan 25. Yıl özel edisyonunun hazırlık sürecini okurlarıyla paylaşıyor.
 
21 Nisan 2015'te Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde yapılacak olan söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek olan Pamuk'a İshak Reyna ve Emre Ayvaz eşlik edecek.

Orhan Pamuk'un Aralık ayında piyasaya çıkardığı son romanı Kafamda Bir Tuhaflık, kısa sürede 230 bin adet satarak 4 baskı yaptı. 30 dile çevrilecek olan kitaba Türkiye'den olduğu kadar, yurt dışından da büyük ilgi var. İngilizcesi sonbaharda basılacak olan Kafamda Bir Tuhaflık'a ilgi devam ederken, bu sene Pamuk'un diğer bir başyapıtı Kara Kitap'ın da yayımlanışının 25. yılı.

DenemeSON KIRK YIL, KARA KİTAPTAN ÖNCE KARA KİTAPTAN SONRA DİYE AYRILABİLİR

Yayımlanır yayımlanmaz, değişikliği, tuhaflığı ve güzelliği ile okurları şaşırtan ve hemen tartışmaların odağına yerleşen Kara Kitap modern Türk edebiyatının vazgeçilmez bir klasiği. Hatta son kırk yılın Türk edebiyatı Kara Kitap'tan önce ve Kara Kitap'tan sonra diye ikiye ayrılabilir.

KARA KİTAP'IN 25. YIL ÖZEL EDİSYONU

Orhan Pamuk, 21 Nisan Salı günü işte bu klasiğin yayımlanış serüvenini ve Yapı Kredi Yayınları tarafından hazırlanan ve 22 Nisan'da piyasaya çıkacak olan 25. Yıl özel edisyonunun hazırlık sürecini okurlarına anlatacak.

ÇOK OKUNANLAR