MEDYA KÖŞESİ

'Kapımda resim çekmek için bekleyen ib..ler!'

Sergen Yalçın, Fanatik'te kendisi için şike iması içeren yazıya Twitter'da küfürle cevap verdi: Kapımda fotograf çekmek için bekleyen ibneler...

'Kapımda resim çekmek için bekleyen ib..ler!'
GAZETECİLER.COM
Fanatik gazetesi muhabiri Orhan Yıldırım'ın bugünkü yazısı eski futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın'ı çıldırttı. Yıldırım'ın şike imalı suçlamalarına Twitter'dan yanıt veren Sergen, ağzını bozdu.

Fanatik'teki yazıyla ilgili attığı tweet'lerde hayli sinirli olduğu gözlenen Sergen "Kapimda fotograf cekmek icin bekleyen ibneler simdi yazar olmus bide bana sallioyorlar" dedi.

İşte Sergen Yalçın'ın o tweet'leri:

Arkadaslar bugun fanatik gazetesinde cikan bir haber ile alakali bilgi veriyorum

Bu haber kendini spor yazari zanneden oysa futbolla uzaktan yakindan alakasi olmayan zavalli bi arkadasin hayali sanat eseridir bilginize

Futbolu birakmis olmama ragmen hala uzerimden rant saglamaya calisanlar var cok komik

Kapimda fotograf cekmek icin bekleyen ibneler simdi yazar olmus bide bana sallioyorlar

İşte Fanatik gazetesi yazar ve muhabiri Orhan Yıldırım, Sergen Yalçın'ın Rizespor'la yaptıkları maçta şike yaptığını ima ettiği yazısı:

"Yavaş ol Sergen!

Sergen Yalçın, gerek yazılı ve görsel medyada, gerekse sanal alemde şike soruşturması hakkında atıp tutuyor. Önüne gelene sallıyor. Bir hatırlatalım dedik; Rize maçında neden oynamadın ve bir çok takım arkadaşını da peşinden sürükledin? Dönemin hocası Lucescu’ya sorduğumda, “Nedenini biliyorum, ama açıklayamam. En iyisi git O’na sor” diyerek ipleri atmıştı. Şimdi çıkıp bilmişlik taslayacağına, Beşiktaş forması altında lekelediğin yüzünü temizle. Ya da sus, herkes seni öyle bilsin!"

Bu da Sergen'in Fanatik'e yanıtı:

Deneme

ÇOK OKUNANLAR