RATİNG

Kanal D'nin programı dünyaya açılıyor

Kanal D'nin özgün yarışma programı "Bana Herşey Yakışır" Global Agency ile dünyaya açılıyor.

Kanal D'nin programı dünyaya açılıyor
Denemeİlk olarak 2011 Nisan ayında Cannes TV Format Fuarında lansmanı yapılan yarışmanın formatı, Amerika’dan İngiltere’ye, Finlandiya’dan Almanya’ya kadar 12 ülkede yayına girmek için gün sayıyor.

Global Agency CEO’su İzzet Pinto “Shopping Monsters” olarak dünyayı etkisi altına almaya hazırlanan yarışmanın,

2012 sonuna kadar 40 ülkede yayınlanacağını söyledi.

Türkiye’de Cengiz Abazoğlu’nun danışmanı olduğu ve her hafta 5 yarışmacının konsepte uygun olarak haftanın birincisi olmak için yarıştığı formatta alışveriş, moda, dedikodu, rekabet, yaratıcılık ve kıskançlıklar var.

Global Agency CEO’su İzzet Pinto konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Yine bir Türk formatıyla dünyayı etkisi altına almaya hazırlanıyoruz. 'Gelinim Olur musun?'’ ile dünyayı Türk formatlarıyla tanıştırmıştık ve bu sektörde biz de varız demiştik. 2011 Nisan ayındaki Cannes TV Format Fuarında lansmanını yaptığımız 'Shopping Monsters' için inanılmaz geri dönüşler almıştık. Ancak herşey o kadar hızlı gelişti ki, bir çok ülke ile sözleşmeler yapıldı. Şuan prodüksiyon hazırlıkları aşamasında olan ülkeler çok yakında bu formatı yayına sokacaklar. İlk olarak Avrupa’da yayına girecek format, Güney Amerika’da bile yayında olacak. 2012 sonuna kadar 40 ülkeye ulaşmış olmayı hedefliyoruz. Ben de yine bu kadar iyi bir formatı temsil etmenin heyecanını yaşıyorum.”
ÇOK OKUNANLAR