DİZİ DÜNYASI

O dizi için 50 kilo vermişti! Kanal D'de reyting şoku erken final yapıyor

Kanal D'nin tanıtımını aylar öncesinden yapmaya başladığı ve daha 2 bölümü yayınlanan dizisinin erken final yapacağı iddia edildi. Yüksek bütçeli dizi Yüzleşme için oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu 50 kilo vermişti.

O dizi için 50 kilo vermişti! Kanal D'de reyting şoku erken final yapıyor

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına soktuğu dizisi Yüzleşme'nin erken final yapacağı iddiası medya kulislerinde bomba etkisi yarattı. Başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oynadığı Yüzleşme reyting kurbanı oldu.

Kanal D'nin dizisi için 50 kilo vermişti! Yüzleşme erken final yapıyor - Sayfa 1

Yüksek bütçeli dizi Yüzleşme Kanal D'nin son bombası olarak görülüyordu. Farklı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile rakiplerini sollaması neredeyse kesin gözüyle bakılan dizi daha ilk bölümden reytinglerde çok gerilerde kaldı.

Kanal D'nin dizisi için 50 kilo vermişti! Yüzleşme erken final yapıyor - Sayfa 6

Salı akşamları yayınlanan yeni dizi Yüzleşme'nin karşında ise FOX'un Kadın dizisi, ATV'nin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı, ve TV8'in Survivor' vardı. 12 Mart Salı akşamı 2. bölümü yayınlanan dizi reyting listesinde 21. sırada kaldı.

Kanal D'nin dizisi için 50 kilo vermişti! Yüzleşme erken final yapıyor - Sayfa 7

Yüzleşme'de hikaye, çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçiyor. Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkıyor. Yaşanan olaylarla kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

YAPIMCIDAN NET BİR AÇIKLAMA YOK

Dizinin başarısız reyting sonuçlarından dolayı erken final yapacağı iddiasına henüz yapımcıdan ya da kanaldan net bir açıklama gelmedi. Her hafta kan kaybeden dizi böyle giderse sezon sonunu zor görecek gibi.

Uzun zamandır bir dizide yer almayan başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu Yüzleşme dizisindeki Zümrüt Karaca rolü için tam 50 kilo vermiş ve neredeyse tanınmaz hale gelmişti.

Geniş Aile, Elde Var Hayat ve Doktorlar gibi birçok önemli projede yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu, 'O Hayat Benim' dizisinde rolü gereği aldığı 50 kiloyu verince bambaşka birisi oldu.

Kanal D'nin dizisi için 50 kilo vermişti! Yüzleşme erken final yapıyor - Sayfa 10

Bozoğlu, Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan 'O Hayat Benim' dizisinde rolü gereği tam 50 kilo almıştı. Ünlü oyuncu, dizisi bittikten sonra bu proje için aldığı kiloları verdi ve bambaşka bir görüntüye kavuştu.

Kanal D'nin dizisi için 50 kilo vermişti! Yüzleşme erken final yapıyor - Sayfa 12

Kilolarından diyetle kurtulamayan Bozoğlu, son dönemin ünlüler arasında da hızla yayılan trendlerinden ameliyat masasına yatmayı tercih etti. 43 yaşındaki güzel ismin son halini gören hayranları oyuncuya "Bu sen misin?" demeden edemedi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar