MEDYA KÖŞESİ

Kanal D'nin hangi programı garanti?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'de ekrana gelen Gelinim Mutfakta programının yüzde 11 civarı share aldığını geçtiğimiz pazartesi TV8’in ‘Yemekteyiz’ programını yakaladığını söyledi.

Kanal D'nin hangi programı garanti?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, yönetimin Fatih Ürek'in sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programından memnun olduğunu ve yayından kaldırılmayacak bir iş olduğunu yazdı. 

KANAL D'NİN HANGİ PROGRAMI GARANTİ?

Ev ahalisinin, “Acaba ekranda ne var?” diyerek baktığı programlar var. Onlardan biri de Fatih Ürek’in sunduğu ‘Gelinim Mutfakta’... Yapım, soğan kavurup, taze fasulye pişiren izleyicinin, yemek yapma saatine denk geliyor. Geçtiğimiz cumartesi “Gündüz vakti siyasetten farklı bir programa bakalım” dediler ama elimiz kumandada, Ürek’in yayın yaptığı kanala gitti.
Şarkıcı, kadınların sevdiği bir sima... İşini iyi yapıyor. Yemek, gelin, dedikodu ve kaynana dörtlüsüne yakışıyor. Rahatsız etmiyor, dengeyi buluyor ve bu formatın hakkını veriyor. Kulağıma gelen, yönetimin de kendisinden memnun olduğu... Ve bana göre, ‘yayından kaldırılmayacak işlerden’ biri. Yüzde 11 civarında share alıyor. Geçtiğimiz pazartesi TV8’in ‘Yemekteyiz’ programını yakalamış. O gün, Kanal D’nin program listesinde en üst sırada yer almış.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar