DİZİ DÜNYASI

Kanal D'de bir dizi daha reyting kurbanı oldu

Kanal D'nin büyük umutlarla başlattığı bir dizisi daha gün yüzü göremeden ekranlara veda ediyor.

Kanal D'de bir dizi daha reyting kurbanı oldu

Kızlarım İçin bitti, Gülizar'ın finali bekleniyor, Siyah Beyaz Aşk için ise gelecek muallak. Tüm bu süreçte Kanal D yeni başlayan bir dizinin daha biletini kesti.

Haberi yine başarılı gazeteci Mesut Yar verdi. Malumunuz dizi seyircisine final haberlerini o veriyor. Peki Kanal D'nin büyük umutlarla yayınladığı ancak final yapan o dizi hangisi?

'KEŞKE HAFTALIK OLSAYDI;

Kanal D'nin günlük dizisi "Hıçkırık" ellinci bölümünde son buldu. Son haftalarda yukarı doğru bir reyting seyrine girmişti ki deyim yerindeyse "nefesi yetmedi"...

"Hıçkırık" iyi bir işti. İyi bir uyarlamaydı hatta. Haftalık bir dizi olsa ve bir parça da daha ağırdan alınsa ekrandaki "Aşk-ı Memnu" boşluğunu doldurabilecek kadar kuvvetli bir hikaye örgüsüne sahipti...'

Olmadı. Bazen tüm şartların bir araya gelmesi gibi olağanüstü bir durum gerekiyor. Bazen de değil, artık bir dizinin tutması için kaçınılmaz atmosfer olağanüstülük. Olağan yaşayamıyor, net! (Bu arada dizinin yayın saatine "Magazin D" isimli günlük program kaydırıldı.)

HIÇKIRIK DİZİSİNİN KONUSU;

Nalan ile Kenan'ın imkansız aşkını konu alan dizinin genel hikayesi; Çocukluğunu yetimhanede geçiren Kenan'ı yıllar sonra İstanbul'un en zengin iş adamlarından Azmi Karaoğlu bulur. Kenan'a sahip çıkan Azmi Bey, yetimhaneden kurtardığı Kenan'ı kendi konağına almıştır. Kenan'ın asıl hayatını değiştiren kişi ise Azmi Bey'in kızı Nalan'dır.

Birlikte büyüyen Kenan ile Nalan zamanla birbirlerinin sırdaşı olmuştur. Tabi bu yakınlık 15 yıl sonra aşka dönüşmüştür. Kenan ile Nalan 20'li yaşlardadır. Birbirlerine deli gibi aşık olan gençler bu aşkı itiraf etmekten çekinirler. İkilinin hayatlarını altüst edecek olan İlhami ise son derece tehlikeli biridir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar