DİZİ DÜNYASI

Kanal D o diziyi yayından kaldırıyor mu? oyuncusundan şok sözler...

Yeni yılda yeni dizilerini ekrana sürmeye hazırlanan Kanal D, hangi diziyi yayından kaldırmaya hazırlanıyor?

Kanal D o diziyi yayından kaldırıyor mu? oyuncusundan şok sözler...

En çok izlenen dizilerden bazılarını bünyesinde barındıran Kanal D, yeni dizileri yayına sokacak öte yandan hali hazırda yayınlanmakta olan dizileri yayından kaldırabilir. Peki Kanal D hangi dizinin fişini çekecek.

Alişan ve Çağla Şıkel'in başrollerinde yer aldığı Dostlar Mahallesi, yayın hayatına büyük umutlarla başlamıştı. Herkesin iç içe olduğu, sıcak bir mahalle ortamının anlatıldığı dizi bekleneni verememiş, reytinglerde 12. sırada giriş yaparak başlamıştı. Bir süredir kulislerde Dostlar Mahallesi'nin ömrünün uzun olmayacağına dair iddialar var.

Çağla Şıkel, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Manken, yeni dizisi ‘Dostlar Mahallesi’nin reytinglerinin kötü olmasıyla ilgili, “Hayatta her şey nasip, kısmet, yapacak bir şey yok” dedi. Şıkel, otomobiline bindiği sırada kıyafetinin azizliğine uğradı. 

Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu ve Ersin Korkut’un bulunduğu ‘Dostlar Mahallesi’ dizisi ilk bölümden reyting şoku yaşamıştı. Dizi ilk bölümünde Total reytinglerde ancak 13. olmuştu. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar