GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Kanal D Haber

Ankara Bürosu

Kanal D Haber
61.TC Hükümeti Gençlik ve Spor Bakanı... 2009-2011 AKPARTi TBMM Grup Başkanvekili... 2002-2015 Samsun Milletvekili... Tüm bu ünvanlar Suat Kılıç'a ait. 

Kılıç, AK Parti'nin 3 dönem kuralına takılan milletvekilleri arasında yer alarak aday gösterilmedi.  Lakin milletvekili adayı gösterilmeyen üç dönemlikler arasında en genç isim de Suat Kılıç oldu.
Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, twiter sayfasından yaptığı açıklamada, "2002'de en genç milletvekili, 2009'da en genç Grup Başkanvekili, 2011'de en genç bakan, 2015'te en genç 3 dönemlik olarak liste dışıyım" dedi.

Kılıç'ın bir diğer özelliği de Milletvekilliğinden 12,5 yıl görev yapmış olamsına rağmen emekli olamaması, çünkü yaşı tutmuyor.

Kanal D Haber'in Ankara büro muhabirleri de vekillik koltuğunu bırakmasına 50 gün kalan Suat Kılıç ile görüştüler. Hamamönündeki yeni ofisinde buluştukları Suat Kılıç ile neredeyse her konuyu konuştular.

Hatta siyaset kulislerinde konuşulan "Erdoğan Suat Kılıç'ı tokatladı" iddiası bile konuşulmuş... Suat Kılıç "Tamamen yalan" dediği iddia için "Biz de Karadenizliyiz, sert mizaçlı insanlarız, öyle bir şeyi kabul etmemiz, içimize sindirmemiz mümkün değil" diyerek yanıt veriyor.

Haber Kanal D muhabirlerinin yaptığı bir haber... Muhabirin mikrofonundaki Kanal D logosu bunun kanıtı... Ama ilginçtir Kanal D ana haber bülteninde kendine yer bulamamış olacak ki kardeş kuruluş CNN Türk Ana Haber'de yayımlandı dün. Üstelik yapan muhabirin  ve kameramanın kim olduğunu da yazmadan yayımladı CNN Türk.

Biz de bu haberi yapan muhabiri günün televizyoncusunu seçecektik ama ne yazık ki kim olduğunu tespit edemedik. Yine de gazeteciliğin soru sormak olduğunu unutmayan o muhabiri, ismini bilmediğimiz halde günün televizyoncusu ilan ediyoruz.

İşte Kanal D muhabirinin yaptığı ama CNN Türk'te yayımlananbilen o haber:


ÇOK OKUNANLAR