GÜNDEM

Kamil Saka canlı yayında CHP'ye ateş püskürdü

CHP'den istifa eden ve bağımsız aday olan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Show Radyo Radyo Viva ortak yayınına bağlanarak CHP yönetimine ateş püskürdü

Kamil Saka canlı yayında CHP'ye ateş püskürdü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde aday gösterilmediği için partisinden istifa eden ve bağımsız aday olan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP yönetimine fena yüklendi.

CHP yönetiminin “Kürdistan” skandalına imza atan Edremit adayı Selman Hasan Arslan'ı önce disipline sevk ettiğini açıkladı. Sadece 1 saat sonra açıklamanın sehven yapıldığı öne sürülerek Arslan için disiplin kararı alınmadığı duyurmuştu. 

CHP'NİN İKTİDARA TIRMANMA ŞANSI YOK

Yaşananları Show Radyo Radyo Viva ortak yayınında Murat Kelkitlioğlu'na  değerlendiren Edremit Belediye Başkanı Kâmil Saka, CHP'den neden aday gösterilmediği konusunda genel başkan Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediğini ama bir türlü görüşemediğini ifade etti.

Kamil Saka "Kürdistan" meselesiyle ilgili de "Adamlar açık açık ben HDP'ye oy veririm ama CHP ön seçiminde de oy kullanırım" diye yayın yapan insanlar bu partinin içinde olduğu müddetçe partinin iktidara tırmanma şansı yok" dedi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar