GÜNDEM

Kadir İnanır’dan emeklilik açıklaması!

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, emekli olmayı düşünmediğini söyledi. İnanır "Emeklilik için daha çok erken, durun bakalım daha neler göreceğiz " dedi.

Kadir İnanır’dan emeklilik açıklaması!

Yakın zamanda vizyona girecek olan Kapı adlı sinema filminin heyecanını yaşayan Kadir İnanır, dizi tekliflerine sıcak bakmadığını belirtip “Dizi işi çok zor. Hikayeler hep aynı bu yüzden aynı işler var biraz gider ama ne kadar gider bunun sonu yok. Deneme yanılma metodu uygulanıyor. Bir de şimdi seçim atmosferi var şimdi kimsenin dizi izleyecek hali yok” diye konuştu.

ÜLKENİN SORUNLARINI TAŞIMAYAN HİÇBİR FİLMDE OYNAMAM

İnanır yakında kendi filminin de vizyona gireceğini sözlerine ekleyip, gişedeki popüler sinema filmlerinde rol almaya mesafeli olduğunu “Şimdi salt sanat ve ülkenin sorunlarını taşımayan hiçbir filmde oynamam. Yani popüler filmde ticari bir olaydır filmdir ama farklı kategoride yarışır kendi aralarında o ticari bir mekanizmadır. Bize bir senaryo verirler beğenirsen oynarsın beğenmezsen oynamazsın” sözleriyle değerlendirdi.

“EMEKLİLİK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN”

Dört yıl önce Dalaman'a yerleşen usta aktör “Emekli olmayı hiç düşündünüz mü?” sorusuna ise gülerek “Yok ne emekliliği ne alakası var, emeklilik için daha çok erken, durun bakalım daha neler göreceğiz güzel umutlar var ülkemiz güzel olacak büyük bir barış gelecek her şey güzel olacak” cevabını verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar