DİZİ DÜNYASI

Kadın'da iğrenç hareket! Türk televizyonlarında böylesi ilk kez oldu

Fox ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kadın, son bölümü ile yine çok konuşuldu. Dizinin fettan güzeli Şirin'in yaptığı bir hareket ise olay oldu, izleyici gördükleri karşısında ekran başında dondu kaldı!

Kadın'da iğrenç hareket! Türk televizyonlarında böylesi ilk kez oldu

Farklı senaryosu ve başarılı oyunculuk performansları ile seyirciden her hafta tam not alan dizi Kadın 62. son bölümü ile Fox'da ekrana geldi. Heyecanın giderek katlandığı dizinin bir sahnesi izleyiciye pes artık dedirtti.

Sarp'ın apartmana taşınması ile daha da hareketlenen dizinin son bölümündeki bir sahne dizinin önüne geçti ve sosyal medyanın konusu oldu. Dizinin başarılı karakterlerinden biri olan Şirin'in yaptığı bir hareket ekran başındakileri şok etti, bunu da gördük dedirtti.

Peki neydi olay olan o sahne: Şirin ile yıldızları bir türlü barışmayan Ceyda, Enver'in evine yardım için gider. Bu durumdan rahatsızlık duyan Şirin tam evden gidecekken babası Enver onu durdurur ve kendilerine bir kahve yapmasını söyler. 

Ceyda'ya kendi elleri ile kahve yapma fikri Şirin'e hiç cazip gelmese de babasından korktuğu için mutfaga gider ve kahveyi gönülsüz olsa da yapar. 

Buraya kadar her şey normal görünse de izleyicinin tepkisini çeken olay bundan sonra yaşanır. Tam kahveyi içeri götürmek için mutfaktan çıkmaya hazırlanan Şirin'in aklına bir cinlik gelir ve kahvelerden birinin içine tükürür.

kahve

Ekran başındaki izleyicilerin midesini bulunduran bu olay sosyal medyanın da konusu oldu. Türk televizyonlarında bunu da gördük diyenlerin yanı sıra bu iğrençliği neden gösterdiniz diyen seyirciler de çoğunluktaydı. 

kadın

Yaptığı kötülüklerle etrafındaki herkesin başına bela olan ve sevilmeyen Şirin'in bu son yaptığı hareket izleyicinin de tepkisini çekti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar