DİZİ DÜNYASI

Kadın dizisi final mi yapıyor? Bomba iddianın sebebine bakın

Fox TV'nin ekranlarda fırtına gibi esen dizisi Kadın'ın final yapacağı iddia edildi.

Kadın dizisi final mi yapıyor? Bomba iddianın sebebine bakın

Fox TV ekranlarının beğeniyle izlenen ve her hafta aldığı hatırı sayılır reytinglerle adından söz ettiren Kadın dizisinin gelecek sezon final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Kadın dizisi hakkında çıkan final iddialarının nedeni dizinin uyarlandığı Japonya yapımı "Woman" dizisinin kısa ömürlü olması. Peki, yabancı Woman dizisinin Türkiye uyarlaması olan Kadın dizisi final yapacak mı?

KADIN NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kadın dizisi hakkında çıkan final iddialarına yönelik, kanal yönetimi ve dizi yapımcısından herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

BİRÇOK UYARLAMA DİZİ ANİDEN BİTTİ

Orjinalinde kısa olup bizde uzun uzadıya yayınlanan uyarlama dizilerin birçoğu gerçek senaryodan sapması yahut hikayenin kısırlaşması nedeniyle aniden sona erdi. Kore yapımı dizilerden uyarlanan ve ilk etapta büyük yankı uyandıran Kalp Atışı, Seviyor Sevmiyor gibi diziler tükenen hikayeleri nedeniyle final yapmak mecburiyetinde kalmışlardı. Bir diğer erken final ile karşı karşıya kalan dizi de başrolünü Beren Saat'in oynadığı İntikam dizisiydi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar